07.03.2022
A fost voluntar la Moldexpo si i-a placut aceasta experienta! Ce spune interpretul Denis Midone despre razboiul din Ucraina, dar si daca isi doreste sa se lanseze pe piata ruseasca: „Eu sunt o persoana apolitica, dar...” - VIDEO

Inca din primele zile de razboi in Ucraina a fost voluntar la Moldexpo si a ajutat refugiatii. Invitat in platoul O seara Perfecta, interpretul Denis Midone a povestit cum i s-a parut aceasta experienta.

Chiar de la inceputul razboiului din Ucraina, artistul a povestit ca s-a implicat in acte de caritate. „Un coleg de-al meu a venit cu propunerea ca sa mergem la Palanca cu mai multe masini si sa luam oameni. Dupa asta au aparut stiri din partea Ministerului Afacerilor Interne ca sa nu luam initiativa, sa nu mergem pentru ca este transport special. Si am zis ca nu pot sa nu fac nimic. Si am decis sa ma implic cu un act de voluntariat la Moldexpo.”, a povestit Denis.

Denis a povestit cum anume s-a implicat fiind in calitate de voluntar. „Lumea venea cu haine, mancare si alte chestii utile. Noi luam pachetele, le duceam in interior, acolo erau persoane speciale care le sortau. Imi placea foarte mult cum era totul organizat. Au fost multi voluntari si toti veneau benevol, nimeni nu a fost invitat.”

Artistul a povestit ca i-a placut aceasta experienta si s-a simtit intr-adevar util.„Sincer, daca faceam toate lucrurile astea acasa cred ca oboseam cu mult mai tare. A fost o munca destul de grea, dar nu am obosit deloc.”

Prima Doamna a Ucrainei, mesaj disperat pe retelele de socializare: „Invadatorii rusi ucid copii. Ii ucid si pe voluntarii care incearca sa ajute”

La moment Denis face orele de la universitate in format online. El a mentionat ca acolo toti se straduie sa nu vorbeasca pe tema razboiului. De asemenea tanarul este de parere ca in aceasta perioada influencerii ar trebui sa nu posteze intr-atat de multe informatii despre razboi in mediul online deoarece astfel se creaza si mai multa panica. „Eu m-am saturat sa intru pe Instagram si sa vad doar razboi.”

Ultima data cand Denis a venit in platoul serilor perfecte acesta a mentionat ca si-ar dori sa se lanseze si pe piata ruseasca. Prezentatoarea emisiunii Anisoarea Loghin l-a intrebat daca acum isi mai doreste acest lucru. „Eu sunt o persoana apolitica, dar eu consider ca nu este normal ce se intampla cu oamenii de cultura din Rusia. Sufera artistii, sportivii. La momentul actual nu imi mai doresc. Nici nu este rational sa fac chestia asta pentru ca sunt sigur ca o sa primesc multa critica. Oamenii din Rusia au ramas fara monetizare la Youtube si este strasnic. Nu este sens sa te lansezi acum pe piata ruseasca.”, a povestit aceasta.

A primit zeci de familii de refugiati si i-a ajutat sa se trateze! Ce spune medicul Mihai Stratulat despre recunostinta ucrainenilor, dar si cazurile mai obraznice cu care s-a confruntat - VIDEO

Cum trecem peste starile de anxietate in aceasta perioada, afla de la psihologul Lorina Buga: „Nu trebuie sa negam ceea ce simtim, trebuie sa dam frau liber emotiilor si sa traim in prezent” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie