07.03.2022
A primit zeci de familii de refugiati si i-a ajutat sa se trateze! Ce spune medicul Mihai Stratulat despre recunostinta ucrainenilor, dar si cazurile mai obraznice cu care s-a confruntat - VIDEO

Si medicii nostri au sarit in ajutorul refugiatilor in aceste zile. Mai multe a povestit chiar medicul pediatru Mihai Stratulat in cadrul unui interviu marca O Seara Perfecta.

Indata dupa plasarea unui anunt pe retelele de socializare in care a indemnat refugiatii sa vina pentru un control sau urgenta, medicul Mihai Stratulat afirma ca a primit personal deja zeci de familii de ucraineni.

Acesta povesteste ca initial oamenii veneau cu simple raceli, tusa si alte simptome, dar acum vin persoane care au stat mult timp in vama, iar majoritatea copiilor sunt cu viroze: „Acum au inceput sa vina refugiatii care au stat foarte mult in vama si deja copii sunt cu febra si viroze. Chiar astazi inainte de a veni la emisiune am vazut un copil cu suspectie la bronhopneumonie, o diagnoza pe care nu tare o iubesc, dar cu adevarat copilul a fost intr-o stare asa grav mediu. Am fost nevoit sa-l internam la spital. De aceea in urmatoarele zile ne asteptam sa fie foarte multe viroze.”  , spune medicul.

Umanitatea nu are granite! Cleopatra Stratan si Edward Sanda au donat pentru refugiatii din Ucraina: „Traim vremuri grele, dar in acelasi timp, nu costa nimic sa fim oameni” - VIDEO

El afirma ca multi refugiati sunt emotionati pana la lacrimi si recunoscatori pentru tot ce li se ofera aici, dar se confrunta adesea si cu situatii mai obraznice.

Acesta mai povesteste amuzat ca o familie de romi din Cantemir s-a dat drept refugiati pentru a fi consultati gratis si au incercat in aceste momente grele sa profite de bunatatea oamenilor.

El a povestit atat intr-o alta editie O Seara Perfecta, cat si acum ca Omicronul e varianta finala a virusului conform mai multor studii. 

Victoria Rosca - despre razboiul din Ucraina si critica pe care o primesc bloggerii in aceasta perioada: „M-am saturat ca vesnic lumea online-ului sa fie blamata” - VIDEO

Totodata, din cauza situatiei in care ne aflam, medicul afirma ca in cazul unui accident/explozii nucleare iodul nu ne-ar putea salva.

Sursa FOTO: Facebook 

Articole din aceeasi categorie