01.04.2022
„A fost umilita si fortata sa-si paraseasca tara”: Nikolai Baskov, despre alegerea sopranei Anna Netrebko de a lucra in Europa - FOTO

Artistul popular al Rusiei, in varsta de 45 de ani, a reactionat imediat la declaratia pe care a facut-o de curand Anna Netrebko. Cantaretul a declarat deschis faptul ca ca: „America si Europa incearca sa distruga tot ce este rusesc”.

Dupa ce a pierdut numeroase spectacole ca urmare a sustinerii sale cunoscute a lui Vladimir Putin, a condamnat in mod „expres” razboiul provocat de invazia Ucrainei de catre Rusia si a asigurat ca de abia il cunoaste pe presedintele tarii sale, relateaza EFE, conform Agerpres.

Anna Netrebko a vorbit ieri impotriva razboiului. Soprana a mai dat asigurari ca la sfarsitul lunii va relua spectacolele in Europa. Cu toate acestea, declaratiile ei au fost tratate cu neincredere in Statele Unite. CEO-ul Metropolitan Opera, Peter Gelb, a spus ca va fi gata sa vorbeasca cu cantareata doar atunci cand aceasta „demonstreaza pe termen lung ca s-a distantat serios si complet de Putin”.

Inca n-a ajuns la majorat, dar vrea sa isi cumpere propriul apartament si automobil! Vlada Botan - despre independenta financiara, tatal deputat si banii din Instagram: „La 14 ani am inceput sa am primele bugete si am prins pofta aceasta... ” - VIDEO

Aceasta iesire a sopranei a comentat-o artistul - Nikolai Baskov.

 „A fost fortata sa-si paraseasca tara”, a subliniat Nikolai. 

„Mai intai incercati sa ne umiliti apoi sa calcati in picioare Rusia. Noi vom putea oferi ceva, doar cu conditiile noastre. Dupa aceasta situatie putem intelege usor esenta a tot ceea ce se intampla. Europa, Marea Britanie si principalul sponsor - America. Scopul lor principal este sa ne umileasca, mai intai cu sanctiunile lor, iar apoi incep sa ne fure banii si proprietatile.”, a mai adaugat el. 

Brandurile de top autohtone au primit premii si trofee in cadrul evenimentului „Top Brand 2021”. Rodica Cioranica: „Ceea ce facem noi este un fel de a motiva, de a aprecia si aplauda aceste persoane talentate” - VIDEO

Pe langa Opera Metropolitana, Opera de Stat din Bavaria si Teatrul La Scala au reziliat contractele cu Netrebko. Acum cantareata in varsta de 50 de ani si-a pierdut slujba in propria tara. Teatrul de Opera si Balet din Novosibirsk i-a refuzat un spectacol. „Europa s-a dovedit a fi mai importanta pentru ea decat propria patrie.”, a spus institutia de cultura intr-un comunicat.

Pe 25 februarie, Nikolai Baskov si-a facut publica sustinerea razboiului dintre Rusia si Ucraina: „30 de ani de inselaciune fara principii a Rusiei de catre Occident s-au incheiat”, a asigurat cantaretul. 

Olena Zelenskaya traieste un cosmar de cand a inceput razboiul: „Faptul ca suntem vanati ne face sa ne simtim ca intr-un film prost”

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie