19.12.2023
A fost inselata de sotul ei, dar a decis sa-l ierte. Tanara a fost criticata dupa ce si-a spus povestea: „Increderea a fost distrusa!”

O femeie care este casatorita de cinci ani a descoperit ca sotul ei i-a fost infidel pe aproape tot parcursul mariajului. Desi s-a simtit tradata, ea a decis sa-l ierte pentru ca nu a vrut sa-l „paraseasca in cele mai grele momente din viata lui”.

Alexandrea Acevedo, o tanara de 26 de ani, din Orlando, Florida, Statele Unite ale Americii, a dezvaluit ca sotul ei i-a fost infidel timp de trei ani si jumatate, ei fiind casatoriti de cinci ani.

Valentina Nafornita povesteste despre viata de mamica. Cum se descurca cu fiul de doar o luna - FOTO

Femeia, care este si mama a trei copii, l-a confruntat pe partenerul ei dupa ce a vazut niste mesaje de la iubita lui. Se intampla in decembrie 2022, iar ulterior acesta a recunoscut ca avea o aventura. Ba chiar a si plecat o saptamana de acasa, dar apoi totul s-a schimbat.

Chiar daca acesta avea probleme cu alcoolul, cu jocurile de noroc si i-a fost si infidel, Alexandra a ales sa-l ierte, dupa ce barbatul de 31 de ani i-a promis ca va face tot ce poate pentru a-si repara casnicia, inclusiv sa mearga la terapie si la intalniri periodice organizate de Alcoolici Anonimi pentru a-si trata dependenta.

Olga Tapordei - primul mesaj chiar din varful muntelui Vinson! Cat de grea a fost aceasta experienta, dar si ce imagini a publicat - FOTO/VIDEO

Alexandea era prietena cea mai buna a surorii lui Michael. Cei doi s-au cunoscut in 2013, iar cinci ani mai tarziu, in 2018, s-au casatorit. Au impreuna trei copii, in varsta de sapte, cinci si 11 luni.

Desi au trecut printr-o perioada dificila si chiar si-au pregatit actele pentru divort, femeia nu s-a gandit niciodata ca partenerul ei i-ar fi infidel. Suspiciunile au aparut, insa, anul trecut, dupa ce a vazut niste mesaje in telefonul lui.

„Sotul meu a recunoscut imediat. La inceput m-am simtit furioasa si ranita, mereu mi-am spus ca nu voi trece peste infidelitate. Ne certam mult, i-am cerut sa plece imediat”, a povestit femeia, potrivit Daily Mail.

Michael, in schimb, a crezut ca cea mai simpla solutie este sa divorteze, dar totul a luat o intorsatura neasteptata intr-o noapte, cand a consumat alcool.

Eva Timush i-a dedicat o piesa lui Nichita Stati? Vezi cat de „picante” sunt versurile - VIDEO

„Am avut un moment in care mi-am dat seama ca sacrific totul. Mi-am dorit sa repar lucrurile, nu puteam sa plec pur si simplu. Mi-am dat seama ca am nevoie de Dumnezeu in viata mea”, a spus barbatul, in timp ce Alexandrea a dezvaluit: „Am trecut printr-un amalgam de emotii timp de opt-noua zile. Am fost trista, furioasa, ranita, confuza, iar in cele din urma am avut speranta”.

Pentru ca partenerul ei a inceput sa citeasca Biblia, sa mearga la terapie si la intalnirile AA, ea a decis sa-i mai acorde o sansa.

„Nu am vrut sa-l abandonez in cele mai grele momente din viata lui, pentru ca a fost un tata si un sot grozav, nu am de ce sa ma plang”, a mai marturisit tanara.

Ea a decis sa-si spuna povestea pe retelele sociale, iar numerosi utilizatori s-au aratat revoltati: „Nu as fi putut sa fac asa ceva. Increderea a fost distrusa”, „Te-a inselat trei ani si jumatate si l-ai iertat? As fi zis ca e un strain”, „O data inteleg, dar trei ani si jumatate?”

Dianna Rotaru - dezvaluiri sincere despre nasterea primului sau copil! Medicul obstetrician, Elena Parpaut: „Cezariana nu se face la alegere, se face strict la indicatii” - VIDEO

Tanara si-a justificat alegerea explicand ca vede schimbari in fiecare zi, ca partenerul ei isi da silinta ca totul sa fie bine pentru ei, mai ales ca au si trei fiice impreuna.

Articole din aceeasi categorie