18.10.2024
A fost afectată Angela Botgros de depresia postnatală? „Asta este o bucurie enormă, dar...” - VIDEO

Sunt frumoși și cunoscuți, iar viața lor a căpătat un iz de poveste de când au devenit părinți pentru micuța Camelia. Într-un interviu marca O Seară Perfectă, Angela Botgros împărtășește cum este pentru ea periaoda post-partum.

După naștere, viața unei proaspete mămici se schimbă radical. Deși ar trebui să trăiască fiecare moment cu pozitivism, uneori se confruntă cu căderi emoționale. Același lucru s-a întâmplat și în cazul Angelei Botgros.

Îți place mâncarea mexicană? Iată cum poți pregăti cea mai delicioasă quesadilla - VIDEO

„Am avut și eu unele căderi, doar că de scurtă durată. Se întâmplă! Nu am avut depresie, dar sigur că totul se schimbă... Suntem 24/24 cu copilul, asta este o bucurie enormă, dar uneori mai avem nevoie să ieșim măcar la o plimbare de 20 de minute”, a recunoscut invitata.

O cerere în căsătorie ca în filme! Leo Ciobu a spus „Da” în Statele Unite ale Americii: „Sunt în șoc până acum” - VIDEO

Soția lui Corneliu Botgros a povestit și ce o ajută pe ea să scape de căderile emoționale: „Mă ajută să ies din aceste stări tăticul pentru că, o las pe Camelia cu tata și ies singură pe 20 de minute la o plimbare”.

„Eu cred că mămica are nevoie ca să se mai recreeze, ca să-și păstreze echilibrul. Să mai iasă la o cafeluță cu prietenele sau cel puțin și singură să mergi într-un shopping center. E important să ai contact cu societatea. Eu cred că e un lucru foarte benefic”, a completat Corneliu.

De asemenea, instrumentistul a spus că abia așteaptă să audă primele cuvinte ale Cameliei: „Aștept să aud mama sau tata, să vedem ce o să zică pentru prima dată”.

A asistat Corneliu Botgros la nașterea fiicei sale? Ce a dezvăluit instrumentistul - VIDEO

Corneliu Botgros este instrumentist în Orchestra „Lăutarii” și fiul maestrului Nicolae Botgros. Acesta a fost căsătorit cu artista și interpreta de muzică populară Adriana Ochișanu, iar după 17 ani de căsnicie au divorțat, în 2013. Cei doi au un fiu, Cristian Augustin Botgros. În prezent, Corneliu este căsătorit cu Angela Botezatu și au împreună o fetiță, Camelia.

SURSA FOTO: ARHIVA PRO TV CHIȘINĂU

Articole din aceeasi categorie