18.10.2024
O cerere în căsătorie ca în filme! Leo Ciobu a spus „Da” în Statele Unite ale Americii: „Sunt în șoc până acum” - VIDEO

Una dintre cele mai cunoscute culturiste de la noi, Leo Ciobu, s-a logodit recent cu alesul iubitul ei, antrenorul Gherman Bolgar.

Leo Ciobu a avut parte de o cerere în căsătorie deosebită. Aceasta a spus „Da” într-o locație de vis din Arizona, mai exact la Grand Canyon of the Colorado River.

Emoționată de cele întâmplate, culturista a publicat pe contul ei de Instagram un video cu momentul cererii, iar în descrierea postării, aceasta a notat: „Și acum, oficial am spus „Da”. Un „Da” clar”.

Sportiva a menționat, de asemenea, că nu s-a așteptat să fie cerută de soție: „Ne-am ridicat cu gândul de a face poze, dar... Nu mi-a trecut prin cap. Eu sunt în șoc până acum”.

Pe social media, mai multe persoane publice au reușit deja să-i felicite pe proaspeții logodiți. „Felicitări și să fiți fericiți împreună”, a spus Anastasia Nichita. „Ce cute! Felicitări”, a adăugat Elisoa Cynthia.

Cum să revii la kilogramele dorite după o vacanță all inclusive? Nutriționista Petronela Timercan are câteva sfaturi după care să te ghidezi - VIDEO

Leo Ciobu este o culturistă populară de la noi din țară. Recent, aceasta a devenit dublă campioană în cadrul competiției „Empro Classic”. De asemenea, s-a clasat pe locul I la competiția „Arnold Classic”.

Ciobu este într-o relație cu Gherman Bolgar, care îi e, de altfel, și antrenor personal.

FASHION FRIDAY cu Xenia Bugneac! Anti trend-uri pentru sezonul de toamnă-iarnă '24/'25 - FOTO

SURSA FOTO: INSTAGRAM/leociobu_

Articole din aceeasi categorie