18.10.2024
Îți place mâncarea mexicană? Iată cum poți pregăti cea mai delicioasă quesadilla - VIDEO

O rețetă delicioasă! O poți prepara rapid din cele mai simple ingrediente. Este vorba despre quesadilla, un fel de mancare mexicană, care nu are cum să nu-ți placă. Cum se face, vezi în cadrul unui reportaj marca O Seară Perfectă.

„Este o provocare, deoarece pregătim ceva cu note latine. Este vorba despre quesadilla de vită și guacamole de avocado. Este ceva nou cu siguranță, deoarece mâncare mexicană nu este foarte răspândită la noi”, a spus Elena Popa, food vlogger.

Pentru a pregăti quesadilla, este nevoie de câteva ingrediente esențiale. „Vom folosi carnea de vită, fasolea roșie, cașcavalul și desigur, o varietate foarte mare de legume: avocado, ceapă, roșii, usturoi. De asemenea, un ingredient fără de care nu putem să ne descurcăm este lipia. Aici deja fiecare alege după propriul plac. În primul rând, într-o tigaie lăsăm să se rumenească ceapa”, a notat Popa.

O cerere în căsătorie ca în filme! Leo Ciobu a spus „Da” în Statele Unite ale Americii: „Sunt în șoc până acum” - VIDEO

Ulterior, adăugăm carnea și prăjim aproximativ 20 minute. După ce am rumenit carnea, adăugam pasta de roșii. „Nu adăugăm foarte multă pastă de roșii ca să nu acoperim gustul cărnii”, a explicat food blogger-ul.

Pană carnea e gata, pregătim și sosul guacamole: „Vom folosi două bucăți de avocado și imediat după ce el este scos din pulpa lui e obligatoriu să-l stropim cu suc de lămâie pentru ca să nu se oxideze. Folosim la această rețetă avocado, lămâie, ceapă roșie, puțin usturoi și sare”.

Anișoara Loghin și Diana Ambros explică motivele pentru care merită să mergi la vot: „Nu e agitație electorală votați pe cine vreți, important e să mergeți” - VIDEO

La final, când quesadilla este gata, aranjăm totul într-o farfurie, adăugăm smântâna, sosul guacamole și totul este gata!

Pasiunea pentru mâncare a venit încă din copilărie pentru food blogger-ul Elena Popa, spune ea: „A fost cultivată încă din copilărie și cu timpul mă pasionează tot mai mult”.

SURSA FOTO: INSTAGRAM

Articole din aceeasi categorie