18.10.2024
A asistat Corneliu Botgros la nașterea fiicei sale? Ce a dezvăluit instrumentistul - VIDEO

În cadrul emisiunii O Seară Perfectă au fost invitați Corneliu și Angela Botgros, care au dezvăluit cum se descurcă cu rolul de proaspeți părinți. Află, de asemenea în articolul de mai jos dacă violonistul a asistat sau nu la naștere.

La întrebarea Anișoarei Loghin: „Cum a fost nașterea?”, Angela a răspuns: „A fost ceva ce nu poți să descrii, nu poți înțelege până nu treci prin asta. A fost o naștere grea, dar frumoasă”.

Corneliu a notat și el faptul că soția lui a avut parte de o naștere ceva mai complicată: „Nu știu dacă există naștere ușoară. În cazul Angelei a fost greu”.

Anișoara Loghin și Diana Ambros explică motivele pentru care merită să mergi la vot: „Nu e agitație electorală votați pe cine vreți, important e să mergeți” - VIDEO

Totodată, violonistul a recunoscut că nu a asistat la naștere: „Am vrut să nu asist pentru că, cumva sustragi atenția de la proces. Vreau ca femeia să fie concentrată pe acest proces și să fie ochi și urechi la medici. Nu mi-a fost doar teamă, dar și jenă cumva, toate la un loc. Eu eram cu un etaj mai sus și ieșeam din 15 în 15 minute și când am venit a treia oară în camera de așteptare, cei de la recepție m-au felicitat”.

„Era ora 08:00 când s-a născut Camelia și după n-am mai dormit nici a doua zi, nici a treia de bucurie”, a spus Corneliu cu zâmbetul pe buze.

O cerere în căsătorie ca în filme! Leo Ciobu a spus „Da” în Statele Unite ale Americii: „Sunt în șoc până acum” - VIDEO

Corneliu Botgros este instrumentist în Orchestra „Lăutarii” și fiul maestrului Nicolae Botgros. Acesta a fost căsătorit cu artista și interpreta de muzică populară Adriana Ochișanu, iar după 17 ani de căsnicie au divorțat, în 2013. Cei doi au un fiu, Cristian Augustin Botgros. În prezent, Corneliu este căsătorit cu Angela Botezatu și au împreună o fetiță, Camelia.

Cum să revii la kilogramele dorite după o vacanță all inclusive? Nutriționista Petronela Timercan are câteva sfaturi după care să te ghidezi - VIDEO

SURSA FOTO: ARHIVA PRO TV CHIȘINĂU

Articole din aceeasi categorie