29.11.2022
Ea ar putea conduce Coreea de Nord. Cati ani are fiica dictatorului Kim Jong-un?

Liderul de la Phenian le-a facut surpriza militarilor sai de-a le-o prezenta pe fiica lui, a carei existenta nici nu era confirmata oficiala.

Usor, usor, "dezghetul" pare sa cuprinda si Coreea de Nord, conducatorul Kim Jong-un nemaitinandu-si familia departe de ochii privitorilor de rand. Deja, in decurs de numai o saptamana, Kim Jong-un a avut doua aparitii publice alaturi de fiica sa , care s-ar numi Ju Ae si care ar avea 9 ani.

Simte spiritul si magia sarbatorilor de iarna! Cleopatra Stratan, impreuna cu Edward Sanda, Codruta Filip si Valentin Sanfira au lansat un colind: „Avem nevoie de energie si voie buna in prag de sarbatori” - FOTO/VIDEO

Imaginile cu cei doi au aparut recent, lansate de propaganda regimului de la Phenian. Agentia de presa de stat din Coreea de Nord (KCNA) il arata pe Kim Jong-un de mana cu fiica sa la lansarea unui nou tip de rachete balistice intercontinentale. Potrivit imaginilor, la acelasi eveniment a luat parte si sotia dictatorului, Ri Sol-ju, cu care acesta este casatorit din 2009.

A doua aparitie a lor a fost la o ceremonie in cadrul careia dictatorul a promovat cateva zeci de ofiteri militari implicati in recenta lansare a celei mai mari rachete balistice a Coreei de Nord. Daca la prima sa aparitie, Ju Ae purta o haina alba si-si tinea de mana tatal, de data aceasta, fetita avea un palton negru, un aspect mai matur si-si tinea parintele de brat. Cei doi apar si intr-o fotografie alaturi de militari si de experti in arme balistice. Comentatorii occidentali cred, insa, ca prezentarea fiicei lui Kim Jong-un este un mesaj pentru elitele de la Phenian privind succesiunea la putere.

 Potrivit comunitatii de informatii din Coreea de Sud, cuplul conducator de la Phenian ar avea 3 copii, desi putine lucruri sunt cunoscute despre acestia. Primul, un fiu, s-a nascut in 2010 si al doilea, o fiica, in 2013. Al treilea copil, al carui sex nu este cunoscut, s-a nascut in 2017. 

Fostul baschetbalist american Dennis Rodman, care l-a vizitat pe Kim Jong-un de mai multe ori, a afirmat ca fiica liderului nord-coreean se numeste Ju Ae. Insa copiii liderului suprem de la Phenian nu au fost vazuti vreodata in public sau mentionati de presa de stat.

„E sufletul meu pe tava”! Dara a lansat o noua piesa din cadrul albumului sau „Ruleta”. Vezi cat de bine suna „Bratele demo”, dar si cat de original este videoclipul - VIDEO

Kim Jong-un a fost la randul sau aproape necunoscut nord-coreenilor de rand pana cand a participat la un eveniment public din 2010, cu doar un an inainte sa ii succeada la putere tatalui sau, Kim Jong-il, care a ascuns publicului identitatea sotiilor si a copiilor sai.

Articole din aceeasi categorie