25.07.2022
A facut-o si pe asta! Johy Davis si-a invins frica si a zburat cu parapanta. Vezi imaginile incredibile pe care le-a publicat interpretul: „O experienta foarte deosebita” - FOTO/VIDEO

Recent, Johy Davis a decis sa isi organizeze o mini vacanta in muntii Italiei. Interpretul a mers la un hotel care se afla in munti. Acolo, vedeta a inteles ca are o frica mare fata de inaltime, asa ca a decis ca trebuie sa scape de ea, orice n-ar fi. Asadar, Johy a luat decizia de a zbura cu parapanta. Vezi ce emotii a trai interpretul in articolul de mai jos. 

Chiar daca recent a sustinut ca nu s-ar decide la asta niciodata, totusi a facut-o.„Uitati-va ce inaltime. Eu personal m-as teme, nu stiu daca as avea curaj, serios”, spunea anterior Johy. 

De ziua sa de nastere, Lia Taburcean a facut marele anunt! Interpreta este in asteptarea celui de-al doilea copil. Vezi filmuletul emotionant: „Impartasim toate emotiile cu voi” - VIDEO

Au trecut cateva zile si Johy a hotarat sa faca si ea acest pas. „Am trait sa fac si asta”. 

„Am avut o experienta foarte deosebita si placuta. Pur si simplu. Wow”, a scris interpretul pe pagina sa de Instagram. 

Valentin Uzun a fost omagiat! Vezi ce mesaj de felicitare a primit interpretul din partea fiicei sale, Amelia - FOTO

The Motans - lipsit de secrete. Ce pasiune neasteptata are interpretul

Intr-un Instastory, Johy Davis a mentionat cu mare entuziasm ca a trait emotii de neuitat si ar mai vrea sa le retraiasca inca o data.

Johy Davis este un tanar artist de la noi, care se diferentiaza prin stilul extravagant. Este foarte activ pe pagina sa de Instagram, unde are aproape 70 de mii de urmaritori.

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie