21.02.2022
A facut o pauza de 3 ani, insa a revenit in forta! Ina Colbasiuc a povestit cum ii reuseste sa combine viata de mamica cu cea de actrita - VIDEO

Ultima data cand a fost in studiul O Seara Perfecta era insarcinata si urma sa ia o pauza de la actorie. Matei, baietelul ei are deja 2 anisori. Este vorba despre actrita Ina Colbasiuc.

„Ne-am vazut ultima data in primavara anului 2019. In acel an am jucat in ultimul spectacol, cu doua zile inainte de nunta mea. Am luat o pauza, dar nu credeam ca o sa dureze 3 ani. Nu stiam ca vine pandemia si nu stiam ce ma asteapta in noul meu rol de mama.”, a spus actrita.

Ina Colbasiuc a mentionat ca a crezut la inceput ca totul o sa fie cu mult mai simplu. „Poate ca si este mai simplu, atunci cand ai o bona, bunicii sunt aproape.”

Diana Voevutki - in gura lumii! Cum a raspuns designerul comentariilor carcotase si mesajelor negative: „Cautati-va de treaba voastra voi cei care imi numarati casniciile mele” - VIDEO

De la inceput nu a putut sa revina in actorie deoarece s-a inceput pandemia. „Cu toate acestea, dupa un an dupa nastere am avut senzatia ca nu mai vreau sa ma intorc. Ca nu sunt pregatita sa ma intorc. Si am fost la un spectacol si am zis ca nu, eu m-am amagit singura pe mine. Si am zis ca eu totusi am nevoie de asta. Acolo ma incarc.”

Pauza din actoria s-a incheiat pe 11 februarie. Ina Colbasiuc a jucat in spectacolul „Labirint”. „Am jucat in spectacolul cu care am debutat la Geneza Art”.

De asemenea, actrita a povestit si cum s-a simtit cand a revenit in teatru. „Au am simtit asa un amalgam de emotii. Cand am jucat la primul meu spectacol la Eugen Ionesco nu am simtit asa emotii. Cumva tu deja ai experienta, tu nu trebuie sa gresesti, nu trebuie sa dezamagesti.”

S-a nascut la Chisinau, dar a ajuns asa joace in „Star Trek”. Actorul celebru din SUA, Boris Lee Krutonog a dezvaluit cum e sa fii un star american si care sunt planurile sale - VIDEO

Pana cand Ina joaca doar in piesa Labirint, insa este deschisa spre noi posibilitati. In restul timpului actrita este alaturi de fiul sau, Matei.

Totodata, Ina Colbasiuc a povestit si cum este maternitatea pentru ea. „Este ceva cu totul diferit fata de ce m-am asteptat eu. Pentru mine maternitatea a fost in primul rand o lectie de viata. Eu am iesit din zona mea de confort total.”

Are un admirator secret! Interpreta Dana Marchitan a fost surprinsa cu un cadou deosebit in platoul emisiunii O Seara Perfecta. Vezi despre ce este vorba: „Vreau sa iti spun ca imi este foarte placut” - VIDEO

„De cand sunt mama eu m-am invatat sa nu mai judec. Pana nu treci tu prin aluatul asta tu nu poti sa-ti dai seama”, a adaugat actrita.

Articole din aceeasi categorie