21.02.2022
Are un admirator secret! Interpreta Dana Marchitan a fost surprinsa cu un cadou deosebit in platoul emisiunii O Seara Perfecta. Vezi despre ce este vorba: „Vreau sa iti spun ca imi este foarte placut” - VIDEO

Dana Machitan este o artista cunoscuta din Republica Moldova. In cadrul emisiunii O Seara Perfecta aceasta a vorbit despre cum a slabit in ultima perioada. Pe langa asta, interpreta a avut si o surpriza din partea unui admirator.

Invitata in platoul serilor perfecte, Dana Marchitan a interpretat o piesa care a reusit sa ridice dispozitia tuturor. De asemenea, aceasta a decis sa poarte o rochie neagra si o caciula de aceeasi culoare.

Dana a povestit ca a slabit foarte mult in ultima perioada. „Am slabit foarte mult, dar stii, pana nu te vezi dintr-o parte... Ma bucur foarte mult ca slabesc in mod natural. Totusi nu ma bucura faptul ca slabirea asta se produce datorita muncii asidue pe care o fac eu. Dar stii, omul cand isi doreste ceva foarte mult, acel lucru se indeplineste. Deja calea prin care se infaptuieste visul tau trebuie pur si simplu foarte bine notata.”, a mentionat artista.

Este invingatoare in lupta cu cancerul, iar povestea ei este urmarita de milioane de oameni pe TikTok! Ecaterina Gurscaia a povestit succesul pe aceasta platforma si povestea sa cu happy end - VIDEO

Interpreta a mai povestit ca atunci cand a venit de la Venetia avea 72 de kilograme si si-a dorit sa aiba macar 62.

Printe activitatile Danei Marchitan se numara mersul la sala de forta, dar si vizitele la cosmetolog. „Vreau sa arat bine pentru am si anisorii. Timpul trece si vreau sa fiu si eu cat mai tanara. Sufletul meu este foarte tanar, in ochii mei cred ca se vede ca nu seman cu varsta pe care o s-o implinesc acum, 39 de ani.”, a spus artista.

In timpul interviului Dana a avut o surpriza placuta din partea unui admirator secret. Este vorba despre un frumos buchet de lalele.

Brad Pitt si Barack Obama sunt verisori. Vedete care au legaturi de rudenie despre care putini stiu - FOTO

Interpreta a fost foarte incantata si a incercat sa afle din partea cui vine acest cadou. „Vreau sa iti spun ca imi este foarte placut. Eu ador florile. Cred ca toate femeile normale iubesc florile.”

Dana Markitan este o interpreta din Republica Moldova.

Articole din aceeasi categorie