21.02.2022
Diana Voevutki - in gura lumii! Cum a raspuns designerul comentariilor carcotase si mesajelor negative: „Cautati-va de treaba voastra voi cei care imi numarati casniciile mele” - VIDEO

Sa te stie lumea e si bine e si rau, lucru de care s-a convins pe propria piele si designerul Diana Voevutski, care a venit cu o reactie la mesajele de critica in cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta. 

Diana a afirmat ca comentariile negative si gurile rele de ceva timp nu o mai afecteaza, iar daca acest lucru se mai intampla, nu prea stie nimeni. 

Asadar, iata cum a raspuns aceasta criticilor, dar si laudelor din mediul online.

Este invingatoare in lupta cu cancerul, iar povestea ei este urmarita de milioane de oameni pe TikTok! Ecaterina Gurscaia a povestit succesul pe aceasta platforma si povestea sa cu happy end - VIDEO

Intr-un prim comentariu citit, Diana a fost comparata cu Peppa Pig.

„Acest comentariu a aparut dupa ce mi s-a cerut parerea mea ca stilist, intrucat am o facultate si niste studii, iar dupa acel interviu au inceput sa curga siroi de mizerii in capul meu. Eu una am privit foarte mult acest desen animat si pot spune ca intr-adevar sunt asa rozovioara. Eu cred ca oamenii cand nu mai au de ce sa se ia, ei judeca buzele, parul, fundul si tot ce vrei, numai nu de profesionalismul tau.” a raspuns ea. 

„Diana te-am admirat mereu. Esti una dintre putinele din show-business adevarata. Mult succes in toate”, scrie intr-un alt comentariu. 

„E frumos, multumesc! Rea, frumoasa, urata, dar sunt asa.”, a raspuns Diana.

Un alt comentariu pe care l-a primit designerul a fost acesta: „Face PR din tot, fa bine si lasa altii sa te aprecieze.” 

„Sunt curioasa cu ce fac PR, dar sa stii ca si asta este o arta.” , a replicat ea. 

Un mesaj mai dur Diana l-a primit chiar din partea unei persoane din orasul natal:„Diana Voevutki ujas a 100-a oara maritata, originara din orasul meu natal Orhei.” 

Cum l-a cunoscut Valeria Lungu pe iubitul ei. Influencera a vorbit pentru prima data despre asta: „Suntem compatibili energetic si nu, nu este roman” - FOTO

„Este comentariul meu preferat. Am la activ doua casnicii in spate. Prima mea casnicie s-a terminat foarte trist, iar a doua s-a terminat asa cum la foarte multa lume se termina si faptul ca eu m-am maritat de doua ori si am avut tot atatea tentative de a fi fericita nu este rau. Da eu sunt o femeie interesanta si probabil cateodata barbatilor le mai place sa ma priveasca si uite ca s-au insurat. Cautati-va de treaba voastra voi cei care imi numarati casniciile mele si uitati-va in casniciile voastre pentru ca probabil acolo sunt multe lucruri de corectat. ” a raspuns ea.

O presupusa clienta a Dianei a comentat: „„La petrecere a pocnit rochia la subrat. Cand am mers sa remediez a cerut pret suplimentar, copiaza modele de la alti designeri si le da drept ale sale. De mult am dorit sa ma expus de asa cadre, plus ca imediat spala rufele la cliente imediat ce iesi dupa usa. Apropo, sa cosi o rochie la ea e aproape 500 de euro.” 

„Este un lucru care intr-adevar uneori se intampla, acest lucru se intampla si vedetelor de pe covorul rosu. Rochiile de seara sunt confectionate din stofe fine, iar zona subratului este expusa la intindere si tot felul de intinderi. Niciodata nu am luat preturi suplimentare pentru reparatie, dar daca tin de clienta si problema ei atunci da, este normal pentru ca se desface si se lucreaza. Dragi femei, trebuie sa va bucurati ca aici in Moldova cineva incearca sa va urmareasca tendintele si sa va ofere acelasi produs ca pe internet. Eu nu stiu daca asta e copiere. In momentul in care iti permiti sa comentezi si sa critici macar scrie corect gramatical. Eu niciodata nu mi-am permis sa barfesc si sa vorbesc pe cineva de rau. Eu stiu ca Moldova este plina de cumetri si in momentul in care azi scapi un cuvant maine va ajunge la cel pe care l-ai discutat.” 

Brad Pitt si Barack Obama sunt verisori. Vedete care au legaturi de rudenie despre care putini stiu - FOTO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie