20.12.2022
A doua seara de „Noroc Fest” - plina de surprize si interpreti renumiti! Vezi ce atmosfera a fost in cadrul evenimentului, dar si cat de entuziasmati au fost spectatorii: „Suntem dornici de asemenea concerte” - VIDEO

Un show extraordinar s-a desfasurat la Palatul National si in a doua seara a celui mai asteptat festival care uneste folclorul si muzica pop. Principala scena din tara i-a gazduit pe unii dintre cei mai mari artisti atat de la noi, cat si de peste Prut, precum: Dara, Mark Stam, Andra, dar si alte voci. Cum a fost atmosfera, afla din reportajul ce urmeaza, marca O Seara Perfecta. 

Concertul a adus emotii pozitive atat pentru spectatori, cat si pentru interpreti. „Noroc Fest” i-a unit pe aceeasi scena pe multi artisti indragiti.

„E o reintalnire. Tot vad lume pe care nu am vazut-o demult. Astazi sunt intr-o rochie care inspira foarte multa forta si feminitate. E o rochie care mi se pare ca e cea mai potrivita pentru mine in seara asta”, Natalia Barbu, interpreta. 

„La evenimentul asta vii cumva cu niste emotii pe care le-ai uitat de ceva vreme. Cred ca e un eveniment superb pentru noi, artistii, se organizeaza la un nivel inalt si asta ne face doar sa ne bucuram ca ne aflam in scena in acest moment”, Aliona Moon, interpreta.

Roman Burlaca - emotii inainte de a deveni tata! Ce a povestit regizorul despre noua etapa din viata sa - VIDEO

Biletele s-au vandut in timp record, iar acest lucru nu poate decat sa-i bucure pe artisti.

„Nici nu am reusit sa le iau bilete parintilor mei si imi pare foarte rau de asta. Dar ma bucur ca lumea este deschisa sa vina, sa-i sustina pe artistii autohtoni. Cred ca dupa atatia ani de liniste in lumea muzicala, publicul este dornic de astfel de evenimente”, Aliona Moon, interpreta. 

„Ne bucuram ca dupa pandemie am revenit la spectacolele frumoase. Este o bucurie a Chisinaului”, Surorile Osoianu. 

In timp ce asteptau nerabdatori sa-si ocupe locurile in sala, spectatorii ne-au marturisit pe cine dintre artisti au venit sa-i vada in mod deosebit.

„In aceasta seara, cu mare preferinta ii asteptam pe Carla's. Si cu mare drag vrem sa o vedem si pe Andra”.

„Carla's Dreams, da am venit pentru ei. Si deja artistii din Romania, Andra. Suntem dornici de asemenea concerte”.

O petrecere de vis! Fetita mai mare a familiei Kovalsky a implinit 10 ani. Vezi de ce surpriza a avut parte Liza de ziua ei - FOTO/VIDEO

„Toti artistii care astazi vor evolua sunt vestiti, ne plac cantecele lor. Avem o fetita Andra si a fost si o dorinta pentru noi de a fi aici, pentru ca va fi interpreta Andra”.

In sala a fost o energie debordanta atunci cand in scena au intrat Andra, Carla’s Dreams, alaturi de Orchestra Fratilor Advahov.

A dat lovitura! Satoshi a lansat piesa „Dragostea Mare”. Ce a povestit interpretul despre noul sau hit - VIDEO

Evenimentul care a reunit pe aceeasi scena cei mai indragiti artisti din Moldova si Romania, a fost organizat de omul de afaceri, Ceslav Ciuhrii.

Articole din aceeasi categorie