19.12.2022
O petrecere de vis! Fetita mai mare a familiei Kovalsky a implinit 10 ani. Vezi de ce surpriza a avut parte Liza de ziua ei - FOTO/VIDEO

Acum 10 ani, Irina si Serghei Kovalsky au devenit pentru prima data parinti. Acestia au adus pe lume o fetita pe nume Liza.

Recent Liza si-a sarbatorit ziua de nastere alaturi de cele mai importante persoane din viata sa si anume, familia, rudele si cei mai apropiati prieteni.

Inca din primele ore ale diminetii, dupa traditia familiei Kovalsky, toti membrii au felicitat-o pe Liza cu numeroase cadouri, dar si cu un tort deosebit de frumos. De asemenea, ei nu au uitat nici sa-i cante sarbatoritei „La multi ani”.

Cat de mult conteaza diferenta de varsta intr-o relatie? Psihologul Mihai Bologan iti explica de ce oamenii accepta sa fie alaturi de un partener mai tanar sau invers - VIDEO

Dupa ce si-a imbracat noua rochie pe care a primit-o in dar, Liza a sarbatorit alaturi de prietenii sai.

Sfantul Nicolae - sarbatoare speciala pentru cei care poarta acest nume. Cine sunt vedetele de la noi care sarbatoresc ziua onomastica - FOTO

Invitatii s-au distrat pe cinste. Au ascultat muzica, au mancat sushi si burgeri, dar si au petrecut timpul alaturi de animatorii invitati.

„Ziua de nastere a fost un adevarat succes.”, a scris Irina Kovalsky pe pagina sa de Instagram. Totodata ea a adaugat: „La multi ani! Lacrimi de bucurie si fericire. Nu pot sa cred cat de repede a trecut timpul. Acum 10 ani ne-ai facut mama si tata! Sa fie in viata ta totul asa cum vrei, pentru ca stii ce sa faci. Dumnezeu sa te aiba-n paza! Caracterul tau puternic sa te ghideze in directia corecta.”

Serghei si Irina Kovalsky s-au casatorit in 2012. Cei doi cresc impreuna 3 copii - Liza, Serghei si Anghelina. Acestia au facut parte din formatia LUME. 

Cat de simpatic e! Rihanna ni-l arata, in sfarsit, pe fiul ei de sapte luni

Articole din aceeasi categorie