19.12.2022
Roman Burlaca - emotii inainte de a deveni tata! Ce a povestit regizorul despre noua etapa din viata sa - VIDEO

Recent, regizorul Roman Burlaca a fost invitat in cadrul podcastului de pe Youtube „Unu noaptea”.

In cadrul inteviului Roman a vorbit atat despre viata sa profesionala, cat si personala. Acesta a recunoscut ca se simte tot mai fericit cand realizeaza ca in curand va deveni tata pentru prima oara.

„Incep sa am tot mai mult un soi de euforie, de fericire cand ma gandesc la asta. Inainte ma gandeam si cumva era 0 reactie, dar iata ca trece timpul si eu cand ma gandesc la asta simt o emotie super frumoasa in mine, super pozitiva, super calda. Cu cat mai mult ne apropiem de asta eu retraiesc emotiile date.”, a spus regizorul.

El recunoaste ca nu ii este frica de noua etapa din viata sa si este sigur ca va fi un tata responsabil. „Nu am nicio frica, sunt sigur ca o sa fie totul bine. Eu nu ma tem de responsabilitati. Mi se pare ca trebuie de luat usor. Si mai este o chestie, hai sa ajungem la anumite lucruri. O sa ajungem si o sa luam anumite atitudini. Sa vorbim acum la ce gradinita o sa-l dam este tampit.”

Totodata Roman Burlaca a povestit despre faptul ca acum sotia sa este cu mult mai pragmatica la bani decat el. „Eu inainte eram mai pragmatic la bani decat dansa, dar acum ne-am schimbat cu locurile. I-am zis „Inceteaza sa fii asa modesta. Ce este cu tine?”. Da pentru ce ii fac, pentru ce ii faci tu, sa-i cheltuim.”, a mentionat Burlaca.

Priveste interviul integral mai jos:

Articole din aceeasi categorie