27.08.2022
A dat o petrecere de vis! Anastasia Fotachi a organizat un bachelorette party la piscina, alaturi de prietenele sale! Vezi primele imagini din cadrul evenimentului mult asteptat: „A fost exact cum mi-am dorit!” - FOTO/VIDEO

Acum cateva saptamani, Anastasia Fotachi a anuntat ca a fost ceruta in casatorie. Alesul sau este omul de afaceri, Gabriel Stati. Cu aceasta ocazie, modelul a decis sa organizeze petrecerea burlacitelor la piscina, profitand din plin de vremea frumoasa si soarele arzator. Vezi in articolul de mai jos, cat de bine s-a distrat Anastasia impreuna cu prietenele sale. 

Pe pagina sa de Instagram, Anastasia Fotachi a publicat o serie de imagini video si fotografii din cadrul petrecerii sale.

„Ce petrecere frumoasa am avut noi ieri! Bachelorette pool party a fost exact asa cum mi-am dorit - distractie, gustosenii, spumant si multe video pe care promit sa le postez pe rand!”, a mentionat Anastasia intr-o publicatie. 

Socrii Stelei Botez si-au sarbatorit ziua de nastere! Interpreta a decis sa-i surprinda dis-de-dimineata cu o felicitare muzicala - FOTO/VIDEO

Pentru sarbatoare, atat Anastasia, cat si prietenele sale au fost imbracate corespunzator. Modelul a optat pentru culoarea alba, iar invitatele sale - roz. Asadar, Anastasia a aparut intr-un costum de baie din doua piesa, de culoarea alba, iar deasupra avea un halat din atlas. Prietenele sale erau imbracate la fel, doar ca in culoarea roz. De asemenea, toate tinerele au purtat cate un voal. 

Nici cainisorii sai nu au ramas in urma. Acestia, la fel au fost imbracati in fustite de culoarea roz. 

Fetele s-au delectat cu sushi, sampanie si multe deserturi delicioase. Acestea s-au scaldat in bazin, care era decorat cu o multime de baloane cu heliu, au dansat si pur si simplu s-au veselit de minune. 

Pe langa muzica, mai iubeste si sa gateasca! Cleopatra Stratan a recunoscut ca s-a inspirat de la bunica si de la mama ei inca din copilarie: „Stiu sa gatesc de pe la vreo 12 ani”

„Petrecerea burlacitelor pe cat de hot a fost, pe atat de dulce”, a scris modelul. 

Iar seara, tinerele au trecut la a doua parte a petrecerii. 

Anastasia a avut parte de o surpriza placuta din partea prietenelor sale - un tort dragut, care avea inscriptia „Yuhuu Bride”. Dupa ce, potrivit traditiei, Anastasia si-a pus o dorinta, a suflat lumanarile. 

Se pare ca noaptea a fost lunga si alba, iar tinerele s-au distrat de minune. 

Dan Balan revine in forta! Dupa o pauza de 14 ani, artistul a lansat o piesa in limba romana in care anunta ca se intoarce acasa! Asculta si tu hit-ul „Printre Culori” - VIDEO

Anastasia Fotachi este una dintre cele mai urmarite tinere din Moldova si se lauda cu peste 200 de mii de urmaritori pe Instagram. A devenit cunoscuta dupa ce a castigat titlul de „Miss Bikini Moldova” in 2015.

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie