26.08.2022
Socrii Stelei Botez si-au sarbatorit ziua de nastere! Interpreta a decis sa-i surprinda dis-de-dimineata cu o felicitare muzicala - FOTO/VIDEO

Recent, in familia artistei din Republica Moldova, Stela Botez, a avut loc o mare sarbatoare. Ambii sai socri, Valentina si Ion si-au sarbatorit ziua de nastere. Si, cu aceasta ocazie, interpreta a decis sa-i felicite asa cum stie ea cel mai bine, cantandu-le un minunat „La multi ani”.

Pe pagina sa de Instagram, Stela Botez a publicat o serie de InstaStories-uri, in care urmaritorii sai au putut vedea cum au mers pregatirile pentru surpriza cea mare. 

„Astazi ne-am adunat ca sa felicitam parintii cu ocazia zilei lor de nastere. Avem asa un cadou si un tort...”, a spus in soapta interpreta. 

Cristina Scarlevschi - sedinta foto indrazneata! Viitoarea mamica a recunoscut ce schimbari simte in organismul sau in aceasta perioada: „Eu inteleg cand bebelusul meu se trezeste si cand el doarme” - FOTO

De fapt, socrii sai, Valentina si Ion, sunt nascuti in aceeasi zi, pe 26 august. Soacra sa a implinit 57 de ani, iar socrul - 60 de ani. 

„Vrem sa-i surprindem din draga dimineata impreuna cu toata familia”, a spus interpreta de muzica populara. 

Pentru parinti, artista, impreuna cu intreaga familie, au cumparat un zdrobitor manual de struguri, de culoarea azurie, care era decorat cu un bant auriu. De asemenea, acestia au comandat un tort care era decorat cu fotografia socrilor sai, cu fructe proaspete si lumanari in forma de cifre. 

„Tortul a iesit frumos”, a concluzionat artista. 

Pe langa muzica, mai iubeste si sa gateasca! Cleopatra Stratan a recunoscut ca s-a inspirat de la bunica si de la mama ei inca din copilarie: „Stiu sa gatesc de pe la vreo 12 ani”

Se pare ca socrilor le-a placut mult surpriza, dar si cadourile. 

Stela Botez este o interpreta din Republica Moldova. Aceasta este autoarea unei carti care se numeste „Fata cu cobza”. Titlul este inspirat chiar din viata reala, artista fiind numita asa de foarte multa lume.

Sursa VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie