26.08.2022
Pe langa muzica, mai iubeste si sa gateasca! Cleopatra Stratan a recunoscut ca s-a inspirat de la bunica si de la mama ei inca din copilarie: „Stiu sa gatesc de pe la vreo 12 ani”

Cleopatra Stratan si Edward Sanda au implinit un an de la casatorie si traiul in doi le prieste. Cuplul nu intampina dificultati in treburile casnice, artista fiind o maestra in arta culinara. Fiica lui Pavel Stratan a furat secrete din bucatarie atat de la mama, cat si de la bunica ei si pregateste cu placere tot felul de delicatese culinare. „Stiu sa gatesc de pe la vreo 12 ani”, ne-a spus Cleopatra Stratan.

Cleopatra si Edward au implinit un an de mariaj si par mai indragostiti ca niciodata. „Suntem impreuna de 3 ani aproape, ne stim de vreo 4-5 si suntem casatoriti de un an. Ne iubim pe zi ce trece din ce in ce mai mult,  cred ca stand de un an impreuna, cred ca ne ajuta sa ne cunoastem si mai bine atunci cand vine vorba despre chestiile de casa.

Ne place foarte mult, am impresia ca nu stiu, daca unul are treaba intr-o parte si celalalt in alta parte si nu ne vedem toata ziua, cand ne vedem seara zici ca nu ne-am vazut de o luna”, a declarat, pentru Impact.ro, Cleopatra Stratan. „Ne apuca dorul!”, a adaugat sotul ei.

Frumoasa Cleopatra Stratan a recunoscut ca petrece timp cu placere in bucatarie, fiind dornica sa invete lucruri noi. „Gatim amandoi, dar eu sunt partea culinara a casniciei”, a precizat ea.

Cristina Scarlevschi - sedinta foto indrazneata! Viitoarea mamica a recunoscut ce schimbari simte in organismul sau in aceasta perioada: „Eu inteleg cand bebelusul meu se trezeste si cand el doarme” - FOTO

„Doamne, face un orez mexican! Nu mai spun de lava cake!”, a reactionat imediat Edward Sanda, laudandu-si consoarta. „Cred ca as putea sa gatesc orice, daca as sti reteta. Mie nu imi e greu, doar ca nu le-am incercat pe toate. De la mama mea si de la bunica mea am invatat sa gatesc. De fapt eu stiu sa gatesc de pe la vreo 12 ani”, a declarat, pentru Impact.ro, Cleopatra Stratan. Artista o are ca model si pe soacra ei, care este o gospodina desavarsita. „Mama mea gateste foarte bine! Face niste sarmale top!”, a subliniat Edward. „Asta pot sa o confirm si eu!”,  a precizat Cleopatra.

Pe cei doi indragostiti i-am intalnit zilele trecute la Cineplexx Baneasa, la avanpremiera peliculei „Dupa ce am gasit fericirea”. „Incercam sa ne facem timp pentru filme cat mai des, cred ca o data la 2-3 saptamani mergem la cinema. Mie imi plac mai mult cele de comedie actiune”, ne-a marturisit Edward Sanda.

Dan Balan revine in forta! Dupa o pauza de 14 ani, artistul a lansat o piesa in limba romana in care anunta ca se intoarce acasa! Asculta si tu hit-ul „Printre Culori” - VIDEO

„Eu sunt cu toate celalalte, mai putin filmele horror care nu imi plac si cele SF, in rest sa fie drama, mister, comedie desigur. Mie imi plac foarte mult si animatiile, negociem foarte des cand vine vorba de animatie, eu vreau sa merg si el nu prea vrea. Dupa aceea imi spune ca i-a placut animatia”, ne-a povestit Cleopatra care are putere de convingere asupra partenerului sau de viata.

Articole din aceeasi categorie