14.07.2022
A dat o petrecere de nota 10! Catalin Maruta, Alexia Eram, Olivia Addams, Ionel Istrati si multe alte vedete au fost invitate la majoratul Iulianei Beregoi. Vezi cum a fost atmosfera la sarbatoare si cum s-au distrat toti: „Facem astazi veselie...” - FOTO/VIDEO

Tanara interpreta Iuliana Beregoi, cunoscuta atat in Republica Moldova cat si in Romania, a implinit 18 ani pe 13 iulie si a avut parte de o petrecere pe care nu o va uita prea curand. La majoratul sau au fost invitati cei mai apropiati prieteni ai interpretei, dar si multe vedete atat din Moldova, cat si din Romania. Vezi mai jos cat de tare a fost party-ul artistei. 

Pentru a-si sarbatori ziua de nastere, mai ales fiind o data atat de speciala - 18 ani, Iuliana a decis sa mearga intr-un local renumit din Bucuresti. Localul este foarte spatios si are si o terasa asa ca, oaspetii sai cu siguranta au incaput cu totii si s-au simtit bine acolo. 

Pentru petrecerea sa, Iuliana Beregoi a ales sa poarte doua tinute. Pentru inceput, vedeta a fost imbracata intr-un costum negru, format din top, sorti si o geaca oversize. A doua tinuta a fost o rochie alba cu pene si o pereche de sandale negre pe toc. 

Interpreta a cantat pentru invitatii sai, inclusiv si noua sa melodie, pe care a lansat-o chiar de ziua ei de nastere si care se numeste „18 ani”. 

Tatiana Heghea si sotul ei au sarbatorit nunta de cupru! Interpreta a purtat din nou voalul de mireasa - FOTO/VIDEO

Printre invitatii sai au fost Catalin Maruta, care a venit cu un buchet frumos pentru omagiata. 

De asemenea, au venit interpretul Mario Fresh, Alexia Eram, Alexandra Ungureanu, Alex Ghidush, Evelina Negru, Dima Trofim, Olivia Addams, Denis Midone, Nicoleta Bezer, Bodi Imita si multe multe vedete, prieteni, rude si cunoscuti apropiati ai Iulianei. 

Vlada Mardari - fata tatei! Ce felicitare emotionanta i-a dedicat prezentatoarea PRO TV tatalui ei si cum s-au fotografiat cei doi: „Este cel mai mare sustinator al meu, un tata grijuliu si un familist convins.” - FOTO

Si Ionel Istrati a fost prezent la majoratul interpretei. „Aici s-au adunat cei mai buni prieteni ai tai, rudele tale. Noi te iubim nespus de mult si facem astazi veselie. Ne cunoastem de cand erai inca mica”, a mentionat interpretul care, mai apoi, a cantat o piesa pentru Iuliana si pentru oaspetii sai. 

La doar 18 ani, visul sau a devenit realitate! Iuliana Beregoi a primit in dar un Porsche, iar fericirea sa n-are limite - FOTO/VIDEO

Au dansat, au cantat, au ras, au baut shoturi colorate si s-au veselit din plin. A fost o zi de nastere pe care Iuliana nu o va uita niciodata. 

La final, tanara a primit un tort incredibil de frumos. Tortul sau a avut doua etaje si a fost decorat in culorile alb si roz. Ca decor au fost puse doua papusi Barbie si multi dolari comestibili. 

Inainte de a sufla lumanarile, traditional, artista si-a pus o dorinta si se pare ca era ceva important, caci s-a gandit mult inainte de sufla lumanarile. 

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie