14.07.2022
Tatiana Heghea si sotul ei au sarbatorit nunta de cupru! Interpreta a purtat din nou voalul de mireasa - FOTO/VIDEO

Recent, cunoscuta interpreta de la noi, Tatiana Heghea si sotul sau, Eugen Rabei au implinit 7 ani de casatorie.

Cu aceasta ocazie, cuplul, impreuna cu cei trei copii ai lor si cativa prieteni au sarbatorit evenimentul la o vinarie din tara.

Cum este obisnuita in fiecare an, Tatiana si-a pus din nou pe cap voalul de mireasa. De asemenea artista a decis sa poarte si o tinuta total white formata dintr-o pereche de pantaloni, top si sacou.

„Doamnelor si domnilor, mireasa si voalul calator la 7 ani. Si vantul mare si gradele mici imi plac azi. Deci, nu sunt o mireasa capricioasa. Imi place tot ce e spontan.”, a scris artista in descrierea unui video.

Chiar si la nunta de cupru, Tatiana a avut domnisoara de onoare si anume pe fiica sa Regina-Raluca. „Cum sa va zic. Gen, am avut vorcinica.”, a mentionat femeia.

Tatiana Nastas - vacanta de vis alaturi de familia sa! Afla in ce tara se afla acum prezentatoarea Pro TV - FOTO

Interpreta a povestit si faptu ca sarbatoarea a fost organizata spontan, insa datorita prietenilor a fost una de neuitat.

Vezi mai jos cum s-a pozat si in alti ani Tatiana Heghea purtand „voalul calator”.

Ii va lua Valea Karnaval locul Kseniei Borodina? Tanara a marturisit ca se vede gazda perfecta pentru DOM 2 - FOTO

Tatiana Heghea este o artista din Republica Moldova. Din repertoriul ei muzical fac parte piese precum: „Pui-de om”, „Prima invatatoare”, „Vara asta”. Artista este casatorita cu Eugen Rabei si au 3 copii.

Vlada Mardari - fata tatei! Ce felicitare emotionanta i-a dedicat prezentatoarea PRO TV tatalui ei si cum s-au fotografiat cei doi: „Este cel mai mare sustinator al meu, un tata grijuliu si un familist convins.” - FOTO

Articole din aceeasi categorie