14.07.2022
Vlada Mardari - fata tatei! Ce felicitare emotionanta i-a dedicat prezentatoarea PRO TV tatalui ei si cum s-au fotografiat cei doi: „Este cel mai mare sustinator al meu, un tata grijuliu si un familist convins.” - FOTO

Intr-o postare publicata pe pagina sa de Instagram, Vlada Mardari i-a dedicat un mesaj emotionant tatalui sau.

La fel ca si Vlada, tatal ei duce un mod sanatos de viata. Acesta face sport si se alimenteaza corect. „Tatal meu azi implineste 60 de ani. Spune ca fizic si emotional se simte mai bine ca la 23. De dimineata a inotat o ora incontinuu in mare. Abia asteapta sa revina la sala de forta, bazin si sauna/hammam cand va fi acasa. Se plimba prin oras cu bicicleta electrica. Merge aproape zilnic la cumparaturi de fructe si legume. Pune nucile si semintele la hidratat dupa ce i-am spus cat e de important asta. Nu bea cafea. Nu mananca creveti.”, a mentionat prezentatoarea emisiunii ISanatate.

De asemenea, ea a povestit si alte detalii despre viata lui si calitatile pe care le poseda. „Este doctor in stiinte. Este o enciclopedie umana de istorie universala. A scris numeroase manuale, carti si proiecte. A educat mii de copii si continua sa contribuie la dezvoltarea noilor generatii. Este un om care se gandeste mereu cum sa imbunatateasca societatea si mediul care-l inconjoara. Este casatorit de 34 de ani cu aceeasi femeie, mama. Este cel mai cool si easygoing socru, din spusele sotului meu. Este cel mai inventiv bunel, cu strategii demne de jocuri intelectuale cand trebuie sa o convinga pe fiica-mea, la cei 3 ani, sa faca ceva ce nu vrea. De exemplu, sa nu manance nisip. Este cel mai mare sustinator al meu, un tata grijuliu si un familist convins. Are ochii albastri ca marea. Sa fie toti la 60 asa energici, pozitivi si plini de viata ca tine.  La multi ani, tata! Te iubim!”

La 60 de ani, barbatul isi sarbatoreste aceasta zi importanta din viata lui in Grecia.

Netflix va lansa un serial documentar despre viata lui David Beckham: „Astept cu nerabdare”

Vlada Mardari este prezentatoarea emisiunii iSanatate de la PRO TV. Aceasta s-a casatorit in 2018 cu Tudor Mardari. Cuplul s-a logodit la sfarsitul verii, in toamna a urmat casatoria religioasa si civila, iar spre sfarsitul lumii martie a aparut pe lume si primul copil.

La doar 18 ani, visul sau a devenit realitate! Iuliana Beregoi a primit in dar un Porsche, iar fericirea sa n-are limite - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie