09.01.2024
A cheltuit peste 100.000 de dolari pe operatii estetice, dar e criticata pe internet: „Mi se spune ca arat ca Michael Jackson!”

Ana Espinola, o tanara in varsta de 23 de ani, din Paraguay, a cheluit mai bine de 100.000 de dolari pe interventii estetice, insa multi dintre prietenii virtuali au criticat-o dur pentru felul in care arata acum.

Espinola, fost model Playboy, sustine ca a cheltuit mai bine de 100 000 de dolari pe interventii estetice, printre care trei rinoplastii si cinci operatii de marire a sanilor, dar prietenii virtuali sunt de parere ca acestea au facut-o sa arate precum Michael Jackson.

Intr-un documentar pentru canalul de Youtube Truly, tanara a sustinut ca nu exista femei urate, ci doar femei care nu investesc in ele.

„Oricine poate sa fie model, dar sa crezi ca vei deveni virala daca iti vei arata sanii este total gresit. Sunt deja multe femei care fac asta pe social media”, a spus ea.

Iuliana Beregoi supusa testului alcoolscopic! Care a fost rezultatul: „Sora mea e nebuna” - VIDEO

Tanara de 23 de ani, care este urmarita de peste 1,8 milioane de persoane pe Instagram, este de parere ca succesul ei a venit dupa numeroasele operatii estetice pe care si le-a facut si dupa ce s-a antrenat riguros.

„Oamenii nu vor plati ca sa vada pe cineva care nu arata bine. Daca nu vei face un efort, ei vor pleca. Trebuie sa investesti in tine. Este tot mai greu sa practici aceasta meserie”, a mai spus tanara, care a participat si la cateva competitii de fitness.

„Mi se spune ca seman cu Michael Jackson, dar nu-mi pasa!”, a mai dezvaluit tanara care si-a operat nasul de trei ori, iar sanii de cinci ori.

Marinela Bezer - lipsita de inhibitii! Vezi cum a pozat bloggerita in zapada: „Ianuarie promite sa fie cel mai palpitant inceput al oricarui an” - FOTO/VIDEO

Mai mult de atat, dupa ce s-a mutat din Paraguay in Mexic pentru a-si construi o cariera in televiziune, ea a ales sa se stabileasca in Dubai.

Mariana Josan - detalii despre divortul de Gabi Marcu: „Se imparte totul in jumatate, doar ca aceasta jumatate...” - FOTO

„Primesc multe comentarii negative, dar nu-mi pasa. Mi-am operat doar sanii si nasul, felul in care arat este rezultatul orelor de antrenament, dar si alimentatiei”, a mai spus tanara. 

Reactia lui Taylor Swift cand prezentatorul Globurilor de Aur a ironizat-o, virala pe internet. Gluma nu a fost deloc apreciata - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie