29.07.2023
Jenna Madison, tanara de 30 de ani care e iubita de meserie si castiga o avere in fiecare luna

Jenna Madison are una dintre cele mai banoase si mai nobile meserii din lume: iubita de ocazie. Inainte de a arunca cu pietre, aflati ca niciunul dintre cei aproape 3.000 de iubiti ai ei nu e gelos, dar toti sunt de parere ca Jenna e tot ce-si puteau dori in viata.

Are 30 de ani si planuieste sa se pensioneze la 35. E de inteles, daca te gandesti la suma impresionanta pe care o castiga luna de luna: 40.000 de dolari. Ce face de acesti bani? In niciun caz ceea ce v-ati putea gandi.

Jenna Madison ofera suport emotional online barbatilor singuri, alaturi de care isi petrece mare parte din timpul saptamanal. Interactiunea online nu are conotatii sexuale, desi discutiile pot atinge si acest subiect. Cei care apeleaza la serviciile ei sunt barbati singuri si singuratici, care cred ca nu sunt capabili sa cucereasca o femeie. Jenna le spulbera aceasta preconceptie.

Iuliana Beregoi, la doar 19 ani, conduce un bolid de lux, in valoare de 100.000 de euro. E unic in Europa - FOTO

„Mi s-a spus ca trupul meu este fantezia suprema, pentru ca am talia mica, fundul mai mare si sanii cupa D. Dar acest lucru nu este doar fizic – ofer multa valoare in alte moduri. Este vorba si despre conexiuni reale. Sa fiu iubita profesionista m-a ajutat si pe mine, pentru ca a-i ajuta pe altii imi da un scop”, a spus Jenna.

Se prefacea prietena cu sotia, iar pe ascuns avea o relatie cu sotul ei. Noi detalii despre aventura interzisa a Arianei Grande
In prezent, tanara are in jur de 3.000 de iubiti virtuali, insa petrece cea mai mare parte timp timp cu sapte dintre ei. Fiecaruia ii aloca o ora pe zi. In fiecare zi incaseaza circa 1.000 de dolari, avantaj care i-a schimbat complet viata: si-a cumparat propria casa, cheltuieste 1.300 de dolari pe luna pentru plata unui antrenor personal si urmeaza sa-si modifice corpul apeland la operatii de infrumusetare.

Pe langa iubitii virtuali, Jenna are si un partener in viata reala. Barbatul intelege ce face ea si e de acord cu „misiunea nobila”.

Ma asigur ca nu-l neglijez si ca il mentin mereu satisfacut”, a mai spus tanara.


 

Articole din aceeasi categorie