09.06.2022
A avut o zi de nastere de neuitat la Paris! Vezi ce cadou si-a facut Dana Markitan cu ocazia implinirii celor 39 de ani: „O sa mergem mai sus pana o sa ajungem la un Porsche” - VIDEO

Pe langa faptul ca si-a sarbatorit ziua de nastere in capitala Frantei, interpreta a si muncit. Invitata in platoul emisiunii O Seara Perfecta a fost Dana Markitan care a povestit despre impresiile pe care le are despre Paris.

Recent interpreta Dana Markitan a revenit acasa de la Paris si astfel aceasta a spus ca isi doreste sa compuna o piesa despre acest oras.

Chiar daca si-a sarbatorit ziua la Paris, a plecat acolo de fapt pentru a munci. „Am muncit. Chiar cu jumatate de an inainte am avut asa niste discutii referitor la o nunta de moldoveni acolo. Am mers sa lucrez si ma bucur foarte mult ca a coincis cu ziua mea. Chiar era un vis de-al meu, este prima oara cand am mers. E si normal, posibilitatea de a merge acolo am avut-o de multe ori, dar nu ajunsesem.”, a povestit Dana.

Un eveniment la inaltimea asteptarilor! Vezi ce tinute spectaculoase au fost prezentate la The Most Fashion Days, dar si parerea lui Catalin Botezatu despre alti designeri: „Vin cu o sacosa de haine si au pretentia sa fie designeri..” - VIDEO

Interpreta a ramas uimita de frumusetea Parisului si a marturisit ca isi doreste sa traiasca acolo macar o luna. „Vreau la Paris macar o luna. E tare frumos. Mi-a placut foarte mult ca e verde orasul, este foarte inspirational. Mi-a fost interesant si cu bucatica aia de fier. Nu am ramas dezamagita.”

De ziua sa de nastere a mers la Turnul Eiffel, a luat masa la un restaurant portughez si a mers la niste rude care locuiesc in suburbia Parisului. „Am avut o zi super plina si faina. Un vis devenit realitate, chiar de ziua mea sa beau sampanie in fata Turnului Eiffel. Cand am venit am avut un pic de depresie, voiam inapoi la Paris.”, a mentionat Markitan.

Din avion - in avion! Dupa o vacanta indelungata, Natalia Duminica a revenit si a dat cartile pe fata! Ce crede dansatoarea despre finala competitiei Survivor, dar si cat de bine s-a inteles cu echipa adversa de data aceasta - VIDEO

Cel mai frumos cadou de care a avut parte de ziua sa este ca si-a schimbat masina. „Masina mea precedanta este din 2007 si acum mi-am schimbat-o pe un an mai mare. Este si o masina care consuma mai putina motorina si este din 2015. O sa mergem mai sus pana o sa ajungem la un porsche. Stiu precis ca urmatoarea masina trebuie sa fie mai inalta.”

A implinit 39 de ani si nu isi ascunde varsta. „La 39 pentru mine conteaza starea interioara, relatia mea cu cei apropiati si dragi si dragostea mea fata de mine.

Katy Black - emotionata pana la lacrimi! Cum arata noua casa a bloggeritei si ce design deosebit are - VIDEO

Articole din aceeasi categorie