08.06.2022
Katy Black - emotionata pana la lacrimi! Cum arata noua casa a bloggeritei si ce design deosebit are - VIDEO

Povestea lor de dragoste poate fi scenariul unui film romantic, iar zi de zi noile reusite si succese ii fac sa se apropie si mai mult si sa se iubeasca ca in prima zi.

Frumosul cuplu format dintre Katy Black si Cristian Cebotari este unul dintre cele mai urmarite de pe retelele de socializare.

Cei doi au deja 2 copii - Eugen si Simon, iar in curand, familia lor se va mari cu inca un membru intrucat Katy este insarcinata.

Zendaya a vorbit despre cea mai ingrozitoare scena din serialul „Euphoria”: „Imi era foarte frica sa filmez acel episod”

Pe langa realizarile emotionale si copiii lor care zilnic le fac viata mai dinamica si fericita, bloggerii se bucura acum de inca o mare reusita in viata lor si anume - realizarea casei visurilor lor.

Astazi, atunci cand a mers deja sa duca dispozitive tehnice, Katy a fost impresionata. Aceasta a afirmat ca inca nu ii vine a crede ceea ce se intampla si ca curand se vor muta la casa noua.

 

Aceasta nu si-a putut stapani emotiile si a afirmat ca este mandra de familia sa si realizarile lor.

Cele 5 zodii care vor straluci in luna iunie 2022

Katy Black si Cristian Cebotari formeaza unul din cele mai frumoase cupluri din tara. S-au casatorit in anul 2018 si de atunci sunt de nedespartit. Ei sunt foarte activi pe retelele de socializare si rateaza nicio ocazie sa arate internautilor cat de mult se iubesc. 

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie