09.06.2022
Din avion - in avion! Dupa o vacanta indelungata, Natalia Duminica a revenit si a dat cartile pe fata! Ce crede dansatoarea despre finala competitiei Survivor, dar si cat de bine s-a inteles cu echipa adversa de data aceasta - VIDEO

Cu un costum rosu ca focul si cu un dans energic si plin de senzualitate, asa si-a facut aparitia invitata emisiunii O Seara Perfecta - dansatoarea Natalia Duminica.

Dansatoarea s-a intors de curand din Republica Dominicana. Aceasta a mers acolo pentru a lua parte la marea finala din competitia Survivor, la care a participat anterior.

„A venit marea finala si pentru ca asa este frumos toti participantii din acest sezon au fost prezenti la marea finala sa isi sustina coechipierii sau favoritul si totodata sa fim acolo toata echipa, era o veselie continuua.”, spune Natalia.

Aceasta se bucura ca in sfarsit a putut discuta si cu fetele din echipa adversa intrucat atat timp cat au concurat acest lucru era practic imposibil.

Justin Bieber isi amana concertele din cauza unei boli misterioase: „Se inrautateste”

De asmenea, Natalia a mai afirmat ca castigatorul de anul acesta Alex Delea merita din plin castigul si tot el era si favoritul ei.

Pentru ca adora sa calatoreasca, din avion in avion, Natalia impreuna cu mama ei au ajuns si la Dubai: „A fost un cadou de ziua mamei. Ea si-a dorit sa sarbatoreasca cumva intr-un loc nou cu emotii noi si stiam ca ii place foarte mult Dubaiul si am zis hai s-o facem.”, spune Natalia.

Katy Black - emotionata pana la lacrimi! Cum arata noua casa a bloggeritei si ce design deosebit are - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie