09.06.2022
Un eveniment la inaltimea asteptarilor! Vezi ce tinute spectaculoase au fost prezentate la The Most Fashion Days, dar si parerea lui Catalin Botezatu despre alti designeri: „Vin cu o sacosa de haine si au pretentia sa fie designeri..” - VIDEO

Un adevarat spectacol de moda a avut loc marti la Chisinau. Alaturi de invitatul special Catalin Botezatu, designerii si-au prezentat colectiile vestimentare de top, iar cum arata ele vezi in cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

Festivalul a inceput de cu zi cand au fost prezentate colectiile pentru copii, insa in a doua parte a evenimentului, scena s-a transformat intr-un show de seara, iar pe podium au defilat  modele imbracate in tinute elegante pentru femei si barbati. 

„Este prima si unica colectie aka Victoria's Secret in Moldova. Este o colectie senzationala, o colectie unica, asadar este un fenomen superb aici in Moldova.”, spune unul dintre modele.

La festival au fost invitate persoane publice, printre care si interpreti precum Vlada Botan, trupa Akord si altii.

Uimitor! Vocile Surorilor Osoianu - in trailerul uneia dintre cele mai mari companii din industria cinematografiei DC - VIDEO

 „Altfel nici nu poate fi. Acolo unde este Catalin, acolo unde se gaseste semnatura lui pai cu siguranta totul este la cel mai inalt nivel. Ii felicitam si pe organizatori si pe prietenii nostri care ne-au invitat sa fim aici si le dorim mult succes. Moldova are nevoie de asa evenimente frumoase.”, spun baietii de la Akord.

Designerii si-au prezentat colectiile de vara tinand cont de tendintele acestui sezon: „Am pregatit o colectie mai deosebita. Am pus mai multa culoare pentru ca vine vara si vreau sa aduc in Moldova o culoare mai deschisa pentru a evidentia barbatii, sa fie mai increzuti si sa se simta mai fresh.”, spune Constantin Morari, proprietarul unui brand de tinute barbatesti.

Si Catalin Botezatu a prezentat colectiile sale:„A fost un eveniment minunat, a fost un eveniment maraton, dat fiind faptul ca a inceput la ora 12 si atunci e greu, dar in ceea ce ma priveste pe mine cele doua prezentari au fost perfecte. Manechinele au fost perfecte si baietii au fost minunati, hainele mele sunt cele mai frumoase oricum, asta este, glumesc. Eu incerc intotdeauna sa realizez nu neaparat o simpla prezentare de moda, cum fac alti designeri, vin cu o sacosa de haine si au pretentia sa fie designeri, nici macar nu stiu sa-si puna batistele unii, sau spun ca nu se poarte, dar asta e alta discutie.” , spune designerul.

Modelul Inga Ojog a afirmat ca pe parcursul festivalului au evoluat circa 12 designeri: „Au evoluat 12 designeri din categoria copii, si categoria de top de seara a maturilor, dar vreau sa mai anunt ca am avut si arta fotografica, daca tot e modeling sa fie modeling. Arta fotografica care s-a decis datorita lui Catalin Botezatu, pozele pot sa ajunga la un nivel international si nu in ultimul rand am avut si selectia nationala, care este o batalie intre modele. Castigatoarea din fiecare categorie in decembrie anul acesta va reprezenta Republica Moldova in Tailanda.”, spune Inga.

Katy Black - emotionata pana la lacrimi! Cum arata noua casa a bloggeritei si ce design deosebit are - VIDEO

FestivalulThe Most Fashion days a ajuns anul acesta la a V-a editie, este un festival anual si an de an se incearca incadrarea locatiilor de lux din Republica Moldova si sa se incadreze designeri internationali si autohtoni. 

Articole din aceeasi categorie