18.10.2024
Anișoara Loghin și Diana Ambros explică motivele pentru care merită să mergi la vot: „Nu e agitație electorală votați pe cine vreți, important e să mergeți” - VIDEO

La sfârșitul celei mai recente ediții a emisiunii „O Seară Perfectă”, prezentatoarele PRO TV, Anișoara Loghin și Diana Ambros, au discutat despre cât de important este ca fiecare cetățean să-și exercite dreptul la vot. 

„Mi s-a făcut somn în pauza de publicitate, aștept să înceapă știrile pentru a mă trezi la realitate”, a spus Anișoara Loghin, după care Diana Ambros a explicat ce urmează în buletinul de la ora 17:00: „Va fi o știre despre un sondaj preelectoral realizat de Watchdog în care se va spune cine va câștiga alegerile dacă acestea ar avea loc mâine. De asemenea, la Chișinău și la Bălți începe sezonul de încălzire, doar că inițial încălzirea va fi în școli, grădinițe și instituții sociale”. 

Regatul Giganților, acum și la Chișinău! Cum arată expoziția ajunsă din Ucraina, dar și cât timp va mai dura - VIDEO

„Așa cum suntem în ajun de alegeri, vreau să te întreb... O să mergi la vot?”, a continuat prezentatoarea știrilor.

„Sigur că voi merge la vot, nu am ratat niciun scrutin până acum. O consider datorie de cetățean pe care trebuie să o facem, e un drept pentru care strămoșii noștri chiar au luptat, ar fi păcat să irosim această șansă”, a răspuns Loghin. 

După ce o ţară întreagă a vorbit despre cel mai grandios concert al acestei toamne, acum a venit și rândul lui. Mai multe află de la Gabriel Nebunu, astăzi, la O Seară Perfectă - VIDEO

De asemenea, prezentatoarea serilor perfecte a venit cu un îndemn pentru toți telespectatorii: „Îndemn toată lumea să meragă la vot, nu e agitație electorală, mergeți și votați pe cine vreți, important e să mergeți”.

Anișoara Loghin este prezentatoarea emisiunii O Seară Perfectă. Este căsătorită cu fotbalistul Radu Gînsari. Cei doi au împreună un băiețel pe nume Raul și o fetiță, Carla.

Diana Ambros are 26 de ani, este frumoasă, creativă și muncitoare. Până acum era cunoscuta ca reporter, iar începand cu data de 14 octombrie 2023 este noua prezentatoare a știrilor PRO TV de weekend.

SURSĂ FOTO: Intastagram/ osearaperfecta; diana.ambros_

Articole din aceeasi categorie