07.04.2021
Fostul sot i-a zis ca va fi „nimeni, va fi un vagabond care va strange mancare de la tomberoane”, insa vloggerita Maria Ciorici a demonstrat ca e puternica si o luptatoare! Si-a indeplinit visul si a lansat primul sau videoclip - VIDEO

Si-a dorit sa cante de cand se stie, iar pentru a fi mai aproape de visul sau a inceput sa faca ….vlogging. Este vorba despre Maria Ciorici, tanara care de curand si-a lansat primul sau videoclip. Cum s-au intamplat toate, afla din reportaj.

Citeste si :  Robert a facut primii pasi! La un an jumate a primit prima sa pereche de incaltaminte. Irina Grabazei: "Imi salta inima de bucurie cand privesc acest filmulet desi stiu ca momentan trebuie sa il vad doar ca pe un exercitiu"

Visul de a deveni cantareata a urmarit-o inca din copilarie, iar azi, dupa multa asteptare si munca acesta a devenit ... realitate.

Maria CIORICI, VLOGGER: „Printr-un singur mesaj... versuri scriu, muzica nu pot. Si zic cine la noi este mai modern, mai vestit... zic Kapuhson. Si zic, da sa incerc, de la un simplu mesaj... e bine sa ai curaj sa indraznesti, am inteles asta”.

Piesa compusa special pentru ea, a facut sa-i fuga pamantul de sub picioare… de fericire!

Maria CIORICI, VLOGGER: „Mi-a trimis varianta, am ascultat-o... Marin a spus bravo”

Iar pe platoul de filmare, proaspata interpreta s-a simtit ca pestele-n apa.

Maria CIORICI, VLOGGER:  „Piesa este dansanta si am spus ca trebuie dansatori... m-am simtit ca Jennifer Lopez”

In plus, Maria a descoperit ca pe langa talentul de a canta, mai are si altele.

Maria CIORICI, VLOGGER: „Eu nu m-am gandit ca o sa pot asa dansa... asta e piesa moderna si va trebui sa dansezi. Prima seara cand m-am dus la repetitii... deamu e mai bine” 

Mare i-a fost bucuria atunci cand a vazut ca munca i-a fost apreciata.

Citeste si :  Toti avem un loc sub soare! Un baietel care sufera de autism canta cu suflet piesa lui Gabriel Nebunu - VIDEO
Articole din aceeasi categorie