07.04.2021
Inca o poza cu micutul Raul. Anisoara Loghin va arata fata bebelusului. „Obrajorii curand...”

Anisoara Loghin traieste una dintre cele mai frumoase perioade din viata sa, de cand la data de 15 martie a devenit mamica unui baietel, pe care l-a numit Raul.

Citeste si :  Rezidentul Comedy Club a devenit tata pentru a patra oara, la 38 de ani. Cine este actorul care i-a multumit sotiei sale emotionant, dar si cu umor: „IronMama ”

Tanara mamica a publicat in instastories o fotografie adorabila cu fiul sau. „Cele mai dulci talpite. Obrajorii curand...”, a scris Anisoara, in dreptul pozei.

Intr-un interviu oferit in exclusivitate pentru Perfecte.md, Anisoara Loghin a spus: „Am inceput sa plang, mi l-au pus la piept si ma intrebau de ce plang, iar eu nu puteam sa explic. Cam asta a fost reactia. Ce am simtit? Nu pot sa explic nici azi, e prea intens. In primul rand, recunostinta, recunostinta pentru faptul ca este si ca e bine.”

Cat despre numele pe care l-a ales pentru micutul sau, Raul, Anisoara a spus:Rasfoind prin sutele de nume pentru baietei, am decis inca multe luni in urma ca Raul va fi. Ne-a placut, nu ni s-a creat nicio asociere neplacuta si am mers asa inainte. Alte versiuni nu am mai avut. Ne-am promis unul altuia ca nu vom spune nimanui pana la nastere, pentru ca sa nu fim influentati. Nu regretam nicio clipa, ni se pare un nume superb.”

Asa nu ai cunoscut-o! Anisoara Loghin - primul si cel mai emotionant interviu, dupa ce a devenit mamica: „Desi am avut parte de un travaliu de toata frumusetea, pana la urma a trebuit sa mi se faca cezariana de urgenta.”

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie