10.07.2024
10 thrillere pasionale care te vor intriga

Pregătește-te să urmărești unele dintre cele mai pasionale, dar și întunecate povești de dragoste.

În thrillerele de mai jos vei descoperi și aventuri pasionale, dar și întunecate, care vor trezi în tine multe semne de întrebare. 

1. The Handmaiden

Povestea din acest film se inspiră din cea din cartea Fingersmith, scrisă de Sarah Waters. În peliculă, Contele Fujiwara angajează o fată care nu dispune de prea multe posibilități materiale, pe nume Sook-hee. Ea trebuie să fie în serviciul moștenitoarei japoneze, Hideko, dar în secret pune la cale un complot pentru a o înșela. În paralel, Sook-hee și Hideko se implică într-o aventură care evoluează pe parcursul filmului.

Rolul fiecărui părinte în dezvoltarea copiilor! Lilia Dubița, psihoterapeut: „De foarte multe ori, nu înțelegem clar rolurile” - VIDEO

2. The Killing of a Sacred Deer

Yorgos Lanthimos a regizat filmul The Killing of a Sacred Deer, cu o distribuție din care fac parte Nicole Kidman, Colin Farrell, Barry Keoghan și Alicia Silverstone. Un chirurg are în grijă un adolescent, care începe să aibă un comportament straniu. De aici, pornesc mai multe momente tulburătoare care implică direct familia chirurgului. 

3. Fair Play

Chloe Domont a scris și regizat Fair Play, în care Phoebe Dynevor și Alden Ehrenreich au rolurile principale. Cei doi îi interpretează pe Emily și Luke, care abia s-au logodit. Pasiunea dintre cei doi pare să fie zdruncinată de promovarea unuia dintre ei, ieșind la iveală o mulțime de invidii și resentimente. 

Top 10 cele mai urmărite conturi de Instagram din Moldova! Cine au reușit să adune comunități de sute de mii de urmăritori, dar și cine se află acum în fruntea clasamentului - FOTO

4. Eileen

William Oldroyd a regizat Eileen, un film cu Thomasin McKenzie și Anne Hathaway. În peliculă, este vorba despre legătura neașteptată și agitată care se naște între Eileen, care lucrează într-o închisoare, și Rebecca, cea care este angajată ca psihologă acolo.

5. Single White Female

Filmul Single White Female are la bază romanul SWF Seeks Same scris de John Lutz. În această peliculă, Bridget Fonda o joacă pe Alison Jones, care decide să dea anunț în ziar în căutarea unui nou coleg de cameră, după ce se desparte de iubitul ei. Hedra Carlson, interpretată de Jennifer Jason Leigh, va fi norocoasa care se va muta cu Alison, însă lucrurile iau de aici o altă întorsătură. Hedra o copiază pe Alison, de la haine, păr și are un comportament cel puțin bizar.

6. In The Cut

În filmul In The Cut, Meg Ryan, Mark Ruffalo și Jennifer Jason Leigh interpretează rolurile principale. Frannie Avery este o profesoară din New York care începe să aibă o relație cu un detectiv. Partea care tulbură aventura lor are legătură cu faptul că acest polițist încearcă să rezolve un caz care a avut loc în cartierul ei. 

Jay Worth a ajuns la Chișinău! Cum a fost întâmpinat cunoscutul creator de efecte vizuale de la Hollywood: „Îl așteptăm să revină, poate deja pentru a participa la crearea unei noi capodopere cinematografice” - FOTO

7. Nocturnal Animals

Amy Adams are rolul principal în filmul Nocturnal Animals regizat de Tom Ford. Ea o interpretează pe Susan, care are propria ei galerie de artă, dar și un soț minunat. Însă această viață aparent ideală se schimbă în momentul în care primește de la fostul ei soț un manuscris pe care trebuie să îl citească. Astfel, revizitează un trecut pe care îl voia ascuns. Susan ajunge să interpreteze acest lucru ca pe o răzbunare.

8. Don’t Worry Darling

Olivia Wilde a regizat Don’t Worry Darling, un thriller psihologic în care Alice trăiește împreună cu soțul ei, Jack, într-o comunitate experimentală din 1950. Pe măsură ce ea ajunge să descopere secrete provocatoare, își pierde încrederea în toți cei din jurul ei. Florence Pugh și Harry Styles au avut în film o chimie cu adevărat puternică, iar scenele de dragoste cu cei doi sunt mai fierbinți decât te-ai putea aștepta.

„Noi slăbim în somn”! Iată explicația Taniei Goncear, influencerița care a reușit să dea jos 50 de kilograme - VIDEO

9. Wild Things

Wild Things este un film din 1998, regizat de John McNaughton, în care un consilier de îndrumare este acuzat de viol de către două studente. Astfel, un detectiv de poliție începe o investigație în liceul în care au loc aceste incidente. 

10. Sanctuary

Margaret Qualley și Christopher Abbott joacă rolurile principale în thrillerul Sanctuary, regizat de Zachary Wigon. În timp ce Hal se bucură de faptul că a moștenit lanțul hotelier deținut de tatăl său, vrea să încheie relația secretă pe care o are cu Rebecca. Dinamica dintre cei se complică pe măsură ce își dau seama că dorințele lor diferă.

Articole din aceeasi categorie