02.11.2021
Evidentiaza-te! Descopera ce stil vestimentar ti se potriveste in functie de zodia ta

Pentru o femeie este intotdeauna important sa arate elegant si fresh. Astrele ne recomanda sa adoptam un stil potrivit si caracteristic zodiei noastre si vin in ajutor cu cateva precizari.

Berbec

Toate nuantele de rosu sunt potrivite pentru femeia cu semnul zodiacal Berbec. Cu toate acestea, nu te grabi sa imbraci doar rosu, lasa accentele sa fie puse in evidenta. De exemplu, completeaza un top elegant cu un blazer cu fermoar sau foloseste accesorii rosii. In machiaj, acorda preferinta nuantelor naturale si evidentiaza pometii.

A venit ziua cea mare! Soprana Olga Busuioc s-a casatorit cu iubitul ei, Dominique. Ce poza a publicat artista

Taurul

Diversifica-ti garderoba cu o rochie de culoare verde deschis sau cu un tricou emblematic din anii '70. Acest look este potrivit atat pentru o intalnire romantica, cat si pentru o plimbare de zi cu zi. De asemenea, pune cerceii ca bijuterii de baza, iar pentru machiaj foloseste un creion de ochi - negru. 

Gemeni

Femeile din zodia Gemeni poarta cu mandrie titlul de „regina petrecerilor”. Vrei sa continui sa stralucesti in lumina reflectoarelor? Adauga o rochie moderna de tip metalic la colectia ta de tinute uimitoare cu o bratara gri. Machiaza-te la discretia ta, dar acorda o atentie deosebita unghiilor – acestea trebuie sa fie perfecte.

Rac

Femeilor din semnul zodiacal rac, li se potriveste perfect nuanta albastru. De aceea, noi iti recomandam sa te inspiri din peisajele marine si sa folosesti bijuterii din piatra, iar in machiaj sa accentuezi buzele. 

Leu

Femeile din aceasta zodie au nevoie de o imagine cu adevarat regala. Anul acesta una dintre cele mai potrivite culori este orange, in toate nuantele sale. Purtarea unui trenci de o asemenea nuanta sau a unei rochii de culoarea coralului te va scoate cu siguranta in centrul atentiei. Un colier cu citrin este perfect pentru o tinuta atat de stralucitoare. Nu uita de coafura ta. Foloseste sampon uscat pentru un volum ametitor.

Dupa trei fete, a venit pe lume multasteptatul baiat! Fostul sot al Olgai Buzova, Dmitrii Tarasov, a devenit tata pentru a patra oara. Imagini de la externarea sotiei sale cu micutul

Fecioara

Un element potrivit al garderobei de baza pentru Fecioare va fi un trenci lejer, in nuanta kaki. Il poti purta cu blugi si adidasi, precum si cu rochii si costume business. Completeaza look-ul cu cercei cu print de tip tigru, si renunta la culorile stralucitoare in machiaj, un creion pentru sprancene va fi suficient.

Balanta

Stilul clasic este totul pentru tine! Alege costume delicate in nuante frantuzesti si rochii supradimensionate pudrate. Iti vor accentua eleganta si va fi un look grozav atat pentru birou, cat si fiecare zi. Daca vrei sa-ti faci look-ul si mai romantic, adauga o bijuterie de cuart trandafir si fa un machiaj impecabil cu linii de tus expresive.

Scorpion

Sexualitatea ta naturala va fi evidentiala de haine caracteristice sfarsitului anilor 90, care revin la moda. Topurile cu bretele subtiri si rochiile cu bretele si cravate decorative arata la fel de relevante si proaspete ca intotdeauna. Clasicul si o bratara de onix negru se va potrivi unui aspect atat de indraznet.

Sagetator

Pentru sagetatori, sunt perfecte rochiile lejere din dantela, cu tenta retro. Acestea arata grozav cu balerini si cu un accent pe cercei. 

A ales un alt stil! Stela Botez a publicat imagini de la nunta sa: „Si chiar daca niciodata nu am visat la acea rochie alba, totusi am devenit mireasa” - VIDEO

Capricorn

Capricornii isi doresc sa fie mereu la cel mai bun nivel, iar rochiile din fire de bumbac ii vor ajuta in acest sens. Pentru un aspect mai indraznet, adauga o curea si un pandantiv . In machiaj, puneti accent pe sculptura.

Varsator

Iti place totul creativ si neobisnuit. Designerii au gasit o solutie grozava - o camasa stralucitoare supradimensionata combinata cu pantaloni palazzo sau pantaloni largi. Insoteste-ti aspectul cu bijuterii din lapis si adauga mai mult iluminator machiajului tau de zi cu zi.

Pesti

Natura romantica a Pestilor impune purtarea unui look de tip scolar. Poarta o fuste mini, precum legendara Twiggy si completeaz-o cu o bluza delicata de matase, jacheta cu guler si un pandantiv delicat. Renunta la machiaj, bazeaza-te pe un parfum atractiv.

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie