02.11.2021
A ales un alt stil! Stela Botez a publicat imagini de la nunta sa: „Si chiar daca niciodata nu am visat la acea rochie alba, totusi am devenit mireasa” - VIDEO

Interpreta Stela Botez s-a casatorit in acest weekend si a publicat un cover de la nunta sa. 

In imagini se arata un peisaj fascinant de toamna si... doar ei doi iubindu-se: „Si chiar daca niciodata nu am visat la acea rochie alba, totusi am devenit mireasa...va urma!”, a scris interpreta.

Fata cu cobza a ales nu doar o rochie de mireasa deosebita in stil traditional cu prosop in loc de voal, dar si un cantec pentru videoclipul nuntii pentru care nu toti mirii opteaza.

Este vorba despre melodia „Ciobanelul” interpretat de Surorile Osoianu. Cantecul s-a intruchipat perfect cu imaginile celor doi miri intr-o padure aurie de toamna.

Stela Botez a tinut in secret marele eveniment din viata sa si a anuntat printr-o fotografie pe Instagram in care apare imbracata in rochie de mireasa.

Iar prietenii ei au distribuit pe retelele de socializare mai multe imagini de la nunta.

De remarcat este faptul ca, Stela a ales o rochie deosebita decat majoritatea mireselor din showbizul de la noi. Este vorba despre o rochie traditionala alba, cu un prosop pe cap in loc de voal clasic. Iar mirele a optat pentru un costum clasic negru, iar camasa lui a fost una la fel traditionala, alba.

Ce tine de coafura, mireasa a optat pentru una foarte simpla, parul dat pe spate.

Anterior, Stela Botez s-a remarcat mai tare prin participarea in proiectul fotografului Alex Iordache, pozand nud. Imaginile publicate pe pagina lui Alex au adunat sute de comentarii si aprecieri, dar si critici la adresa cantaretei.

Asa nu ai mai vazut-o! Stela Botez canta rap alaturi de Mocreanschi. Vezi ce piesa a iesit in urma colaborarii celor doi: „M-am straduit sa intru in rolul fetei din piesa lui Mocreanschi” - VIDEO

Atunci, intr-un interviu marca perfecte.md, Stela Botez a zis ca dupa parerea sa, poza nude este o arta:„Mie imi plac fotografiile nud, si prima data am scapat de niste complexe...eu apreciez parerea si celor care au apreciat si celor care nu au apreciat.’’ 

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie