02.11.2021
Dupa trei fete, a venit pe lume multasteptatul baiat! Fostul sot al Olgai Buzova, Dmitrii Tarasov, a devenit tata pentru a patra oara. Imagini de la externarea sotiei sale cu micutul

Pe 29 octombrie, fotbalistul Dmitrii Tarasov, si-a vazut visul devenit realitate. Sotia acestuia, Anastasia Kostenko i-a nascut un fiu.

Fotbalistul a asistat la nastere pentru a-si sustine sotia, iar in tot acest timp a impartasit fanilor detalii despre ceea ce se intampla. Tinerii parinti nu au tinut secret numele fiului lor, si au anuntat imediat ca au numit copilul Alexei.

Irina Rimes a dat lovitura! Interpreta a lansat videoclipul piesei „Pentru totdeauna” cu Grasu XXL. Ce a patit Irina in timpul filmarilor: „A durat o saptamana sa ma recuperez, dar a meritat!” - VIDEO

Nasterea a decurs fara complicatii, asa ca pe 1 noiembrie, Anastasia si fiul ei au fost externati din spital. Dmitrii si fiicele lui au venit dupa ei cu o surpriza. Sportivul a organizat o sedinta foto spectaculoasa cu baloane si a invitat si un animator in costum de urs.

Dmitri a recunoscut ca si-a numit fiul Alexei pentru un motiv. „Numele a fost ales in onoarea tatalui meu, care, din pacate, nu este alaturi de mine deja de 10 ani, asa ca nu s-au gandit mult la acest capitol.”, a spus el.

Cuplul s-a grabit sa mearga acasa, pentru a i-l arata fetitelor lor pe fratele lor mai mic.

SOC in showbizul rusesc! La 10 ani de la lansare, Anna Dziuba a parasit trupa Artik & Asti. Mesajul publicat pe Instagram

Vesti bune pentru iubitoarele de unghii perfecte! Ce manichiura se poarta in acest sezon, afla de la Irina Arlet, nail artist - VIDEO

Dmitrii Tarasov si Anastasia Kostenko s-au casatorit pe 9 ianuarie 2018, iar peste cateva saptamani cei doi s-au cununat. 

Cuplul creste fiicele: Milana, in varsta de doi ani, si Eva, in varsta de un an. Dmitrii mai are o fiica de 10 ani din prima casnicie cu Oksana Ponomorenko.

Articole din aceeasi categorie