02.11.2021
A venit ziua cea mare! Soprana Olga Busuioc s-a casatorit cu iubitul ei, Dominique. Ce poza a publicat artista

Dupa ce au devenit pentru prima oara parinti, soprana Olga Busuioc si iubitul ei Dominik,s-au casatorit. 

 „Dumnezeu mi-a oferit cel mai frumos si adevarat scenariu al vietii mele”, a scris Olga pe Instagram si a publicat o fotografie in care mirii radiaza de fericire.

Din imagine se vede ca Olga are o rochie alba cu un decolteu adanc, iar parul l-a lasat sa cada pe spate. Mirele a optat pentru un costum clasic, asortat cu un papion negru. 

Dupa o casnicie nereusita, se pare ca Olga si-a gasit, in sfarsit, barbatul care sa o faca fericita. De trei ani, ea traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de iubitul ei german, Dominique. Cei doi se completeaza perfect si sunt fericiti impreuna, asta se observa din postarile sopranei pe retelele de socializare.

Desi a tinut sarcina in secret, acum Olga Busuioc se bucura de cea mai frumoasa perioada din viata sa, cea in care este mamica. Inca o mamica in showbizul autohton! Interpreta care a tinut in secret faptul ca familia ei s-a marit deja de 3 luni soprana a publicat o fotografie alaturi de sot si bebelus.

 

Olga Busuioc a absolvit Colegiul de muzica „Stefan Neaga”, apoi Academia de Muzica, Teatru si Arte Plastice din Chisinau. A ajuns sa cante pe scenele din Italia dupa ce a castigat o bursa de studii pentru doi ani la Academia de Bel-Canto din Modena. In 2011, a obtinut locul doi in finala prestigiosului concurs al vocalistilor „Operalia”, organizat de renumitul tenor Placido Domingo. A cantat pe scenele din Rusia, Norvegia, Franta, Belgia, Spania si Austria.

Olga Busuioc a fost casatorita anterior cu ex-membrul trupei „Akord”, Igor Stirbitchi. Evenimentul a avut loc in 2011, iar mariajul lor a durat sapte ani. Acum, soprana traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de alesul inimii ei, Dominique.

Articole din aceeasi categorie