18.09.2024
Stilul anilor '50 revine în modă! Unde poți găsi cele mai frumoase și unice rochii din Chișinău - VIDEO

Multe dintre influenţele anilor '50 în modă se păstrează până în prezent, pentru că acum, ca şi atunci, accentul era pus pe evidenţierea formelor feminine. Olga Fedosenco se declară o împătimită a stilului retro, iar pentru evenimentele din această toamnă, prezentatoarea a optat pentru rochii cu corset, buline şi dantelă. Mai multe ţinute în stil retro, vezi în cadrul unui reportaj marca O Seară Perfectă.

Rochiile în stil retro rămân actuale și astăzi, fiind apreciate pentru eleganța și farmecul lor clasic.

După ce Olga Fedosenco a îmbrăcat o rochie superbă de culoare albastră, stilista vestimentară Korina Ankin a notat: „Vedem un decupaj frumos, un decolteu. Aceste rochii avantajează oricare tip de corp”.

„Este foarte comodă și îmi place mult culoarea. După mine, rochiile de la Mona Lisa sunt create pentru a îmbrățișa difersitatea formelor feminine. Ei oferă fiecărei femei șansa de a străluci în momentele speciale”, a adăugat Fedosenco.

Yoga aeriană cu Adriana Babin! Care sunt beneficiile acestui tip de sport - VIDEO

Aceste rochii oferă o combinație perfectă între nostalgie și modernitate, fiind adaptate pentru a răspunde nevoilor și gusturilor actuale.

Cea de-a doua rochie probată de Olga îmbină două culori: negru și roz. „Cu acest contrast izbitor de culori nu ai cum să nu te remarci și îmi place foarte mult această dantelă, care îi conferă o doză de rafinament”, a menționat Korina Ankin.

Croielile feminine, imprimeurile florale, bulinele sau liniile simple, dar sofisticate, sunt preferate atât de designeri, cât și de femeile care își doresc o notă vintage în garderoba lor. „Nu există un imprimeu mai romantic decât bulinele și să știți că acest imprimeu ia amploare în acest an. Mona Lisa este ca de obicei foarte actuală. Este un model foarte cochet, romantic. Îmi place și șlițul enorm. Toate modelele pe care le vedem sunt speciale și deosebite”, a explicat stilista vestimentară.

La 29 de ani, însărcinată în ultimul trimestru, i s-a spus că are cancer în stadiul 4: „Mi-au mai dat șase luni de trăit” - FOTO/VIDEO

La Mona Lisa poți găsi și rochii potrivite pentru miresele care îndrăgesc stilul minimalist.

SURSA FOTO: FACEBOOK/Mona Lisa Boutique 

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie