14.03.2023
Vrei sa slabesti sanatos? Afla de la nutritionista Irina Aniri cateva sfaturi care te vor ajuta sa tii o dieta echilibrata, fara a cadea prada tentatiilor

Dupa parerea nutritionistei, in procesul de slabire prin intermediul unei diete alimentare, este nevoie sa tii cont de 5 sfaturi cheie. Vezi mai jos despre ce este vorba.

„Foamea te chinuie si visezi la o portie mare de cartofi prajiti sau o prajitura cu ciocolata dupa numai o zi de cand ai inceput dieta? Nicio dieta nu este simplu de urmat si mai ales de dus pana la capat, cu rezultate, insa, cu vointa si chiar cu mici abateri nevinovate, poti reusi sa slabesti asa cum iti doresti.”, a mentionat Irina Aniri pe social media.

Iata cateva sfaturi pentru a reusi sa tii o dieta fara sa cazi prada tentatiilor:

Mananca un fruct

Dupa cum explica specialista, un mar, cateva capsuni sau o portocala pot inlocui cu usurinta o ciocolata. „Cand simti ca iti este pofta de ceva dulce si plin de calorii, mananca un fruct. Un mar, cateva capsuni, o portocala sau cateva felii de ananas iti vor multumi stomacul in cel mai inofensiv mod pentru silueta ta.”

Bea ceai verde

De asemenea, in procesul de slabire este esential sa consumi ceai verde. „Ceaiul verde este plin de antioxidanti si un drenant exceptional, de mare ajutor atunci cand vrei sa slabesti si sa scapi de celulita. Bea ceai verde neindulcit si fierbinte pentru a-i maximiza efectele.”, sustine Irina Aniri.

Terapia cu ventuze face minuni! Te poate scapa de anumite probleme de sanatate sau chiar de celulita. Afla de la specialista in masaj, Tatiana Bacchi, ce contraindicatii exista - VIDEO

Cafeaua si ciocolata te ajuta sa nu cazi in depresie

„Mai ales in cazul dietelor restrictive, depresia este principalul inamic, dupa dulciuri si alimente bogate in grasimi. Totusi, un patratel de ciocolata neagra si o cafea buna, neindulcita, te vor remonta si iti vor oferi confortul psihic pentru a duce la bun sfarsit dieta.”, a spus nutritionista.

Vointa de fier

Totodata, voita este extrem de importanta atunci cand iti pui ca scop sa tii o dieta. „Te bate gandul sa renunti la dieta? Asaza-te in fata oglinzii si analizeaza-te, ciupeste-te de colacei. Punem pariu ca dupa aceea vei avea puterea sa continui dieta!”, a mentionat Irina.

Cafeaua nu are doar beneficii! Afla de la nutritionista Elena Ozun ce batai de cap iti poate cauza consumul zilnic al acestei bauturi

Fii activa

„Ocupa-ti mintea cu altele, ca sa nu te mai gandesti la mancare: iesi in oras, uita-te la un film interesant, citeste o carte buna. Cand foamea iti da tarcoale, ocupa-te cu activitatea preferata si vei uita repede de stomac. Este simplu!”, a spus in cele din urma specialista.

Articole din aceeasi categorie