01.03.2023
Terapia cu ventuze face minuni! Te poate scapa de anumite probleme de sanatate sau chiar de celulita. Afla de la specialista in masaj, Tatiana Bacchi, ce contraindicatii exista - VIDEO

Trateaza numeroase boli, precum durerile de spate, racelile, toate cu ajutorul unei proceduri - terapia cu ventuze. Afla in cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta cat de dureroasa este terapia, cum se aplica ventuzele, dar si cate tipuri sunt.

Terapia cu ventuze este una dintre cele mai populare terapii corporale. Mai multe despre beneficiile acestei proceduri, dar si contraindicatii afla de la Tatiana Bacchi, maseur.

„Avem mai multe tipuri de ventuze. Avem in forma de silicon, avem de plastic, de sticla, dar si aparat vacuum care tot lucreaza ca ventuzele. Au acelasi efect.”, a spus maseur-ul.

Femeia perfecta! Svetlana Sainsus, fondatoarea caritate.md: „O femeie perfecta este cea care traieste asa cum simte ea si indrazneste sa fie fericita” - VIDEO

Aceasta terapie este benefica in numeroase cazuri. „Ajuta la raceli, ajuta la asmatici, la bronsita, la dureri de cap, pentru relaxarea muschilor cand ii simtim incordati.”

Intrebata daca aceasta procedura este dureroasa, Tatiana Bacchi a raspuns: „Procedura nu este dureroasa deloc in cazul ventuzeor de sticla. Chiar daca noi extragem ventuzele si raman semne, acestea nu produc durere. In schimb, ventuzele din silicon pentru indepartarea celulitei produc durere. Deplasarea pe ulei provoaca durere.”, a mentionat Tatiana Bacchi.

In sfarsit si-a vazut visul indeplinit! Victoria Rosca a lansat cartea „Fata din padure” si a organizat un eveniment emotionant. Ce spune sotul ei, Viorel: „Victoria acasa este un vulcan” - VIDEO

Exista si cateva contraindicatii atunci cand vorbim despre terapia cu ventuze. „Care au boli cronice, boli de piele, alergii, acnee acuta.”, a povestit specialista.

Articole din aceeasi categorie