23.06.2022
Brad Pitt se retrage din lumea filmului. Ce declaratii a facut actorul pentru revista GQ: „Acesta este ultimul semestru sau trimestru”

Intr-un interviu acordat popularei reviste GQ , Brad Pitt a recunoscut ca acum ii este greu sa mai joace in filme.

„Cred ca sunt pe ultima suta de metri”, a spus starul de la Hollywood, in varsta de 58 de ani. „Acesta este ultim semestru sau trimestru.”, a adaugat Brad.

Inainte de a pleca din lumea filmului, actorul va mai participa in cateva proiecte. Filmul de actiune „Faster than a Bullet” unde Pitt este in rol principal va fi lansat in august, iar revista „Deadline” a anuntat la inceputul lunii iunie ca „Apple” a cumparat drepturile pentru un film de Formula 1, in care Brad Pitt va juca si el un rol principal.

Valeria Pasa si-a uimit fanii cu noua sa piesa! Ce spune interpreta despre mesajul melodiei: „Este mai deosebita pentru repertoriul meu” - VIDEO

Pitt detine compania de productie Plan B, care are trei filme castigatoare de Oscar in ultimii 20 de ani.

Cu toate acestea, Pitt nu a vorbit pentru prima data despre sfarsitul carierei sale de actor, chiar daca continua sa joace.

Doliu in showbizul rusesc! Iurii Shatunov s-a stins din viata. Afla care este motivul decesului

Brad Pitt este un actor, producator de film si activist social american. Este laureat a unui premiu Globul de Aur, un premiu Screen Actors Guild Award, de patru ori nominalizat la Premiul Oscar ca actor, si inca de trei ori nominalizat la Oscar ca producator, castigand o data premiul.

Articole din aceeasi categorie