23.06.2022
Prezentatoarea TV din Rusia, Milana Tyulpanova a recunoscut ca a trecut de 7 ori prin mana medicului estetician! Vezi cum arata inaintea interventiilor: „Transformarea este incredibila..” - FOTO

Prezentatoarea TV, Milana Tyulpanova, in varsta de 28 de ani, a vorbit recent despre rezultatul final al aspectului sau exterior. Femeia a recunoscut ca a fost de nenumarate ori sub cutitul unui chirurg plastician, dar a meritat.

Fosta sotie a fotbalistului Alexander Kerzhakov este o blonda spectaculoasa, cu ochi expresivi si buze apetisante. Milana a spus ca aspectul ei este rezultatul mai multor interventii chirurgicale plastice, mai exact sapte la numar. 

Maxim Zavidia a recunoscut cum face fata oboselii si stresului! Vezi unde a „evadat” artistul pentru a redobandi noi puteri si multa energie - FOTO

„ Daca vorbim despre mine personal, atunci intrebarea nu mai este despre chirurgia plastica, ci despre starea mea de bine. Despre increderea mea in sine. Daca atunci as fi fost atat de increzuta in sine precum sunt acum, probabil nu as mai fi recurs la atatea vizite. ”, a spus Tyulpanova.

Milana a recunoscut ca si-a schimbat aspectul cu ajutorul chirurgiei plastice

Bloggerita a spus ca a facut rinoplastie (corectia formei nasului), mamoplastie (corectia formei si marimii sanilor) si alte proceduri. „Toata lumea iubeste atat de mult sa discute despre asta, dar, in opinia mea, aceasta este o prostie. Ce se intampla, indiferent daca o persoana si-a facut ceva sau nu, acest lucru nu ii afecteaza componenta interioara. Daca se imbunatateste in exterior, aceasta este beneficiu ei personal”, a spus fiica fostului senator. 

In cadrul unei emisiuni, tanara a avut curajul de a-si arata chipul inaintea operatiilor, iar momentul a devenit viral in mediul online. 

Milana a facut 7 operatii plastice

Milana a dezvaluit si pentru prima data detaliile unui viol pe care l-a trait in urma cu cativa ani. Ea a recunoscut ca acest lucru s-a intamplat cand s-a judecat cu fostul ei sot pentru fiul ei. Tinerei mame ii este frica sa spuna numele criminalului.

Doliu in showbizul rusesc! Iurii Shatunov s-a stins din viata. Afla care este motivul decesului

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie