23.10.2021
Olivia Newton-John se bate cu cancerul cu ajutorul cannabisului

Olivia Newton-John, 73 de ani, a dezvaluit ca de 30 de ani se bate cu cancerul la san, care a ajuns in stadiul IV, cu ajutorul cannabisului. O ajuta in batalia contra cancerului cannabisul, pe care il cultiva acasa.

Olivia Newton-John se bate cu cancerul cu ajutorul cannabisului. Artista a fost diagnosticata cu cancer la san in stadiul IV de patru ani. Ea a acordat recent un interviu emotionant despre batalia pe care o duce cu aceasta cumplita boala cu care a fost diagnosticata prima oara in urma cu aproape 30 de ani. Olivia a zis ca se considera o persoana norocoasa pentru ca a reusit sa se lupte cu cancerul si sa nu se lase invinsa. ”Am zile proaste, am durerile mele, dar cannabisul pe care sotul meu il cultiva are un aport urias in a face fata raului”, a spus vedeta.

Tatiana Maxian castiga mai multi bani decat sotul ei, Ilie? Femeia a imbracat, din nou, rochia de mireasa: „Noi niciodata nu am obosit unul de celalalt” - VIDEO

Cannabisul ii alina durerea

Olivia Newton-John se lupta cu o forma agresiva de cancer la san si a anuntat, la finele lui 2019, ca metastazele s-au raspandit in tot corpul. Ea a fost prima data diagnosticata cu cancer la san in 1992, dar a vrut sa tina aceasta batalie departe de ochii publicului. Olivia Newton-John a dezvaluit doar ca foloseste canabisul ca remediu, care ii mai alina durerea. De asemenea, o ajuta sa doarma. Cannabisul este cultivat in ferma sotului sau, John Easterling (69 de ani), de la casa lor din California, SUA, unde acest drog e legal. Olivia e casatorita cu Easterling din 2008. Olivia Newton-John se bate cu cancerul cu ajutorul cannabisului.

Eva Longoria, spectaculoasa la 46 de ani. Actrita si-a expus corpul perfect in Mexic

Articole din aceeasi categorie