22.10.2021
Eva Longoria, spectaculoasa la 46 de ani. Actrita si-a expus corpul perfect in Mexic

Eva Longoria face furori cu corpul sau ce pare sculptat. Fosta ”nevasta disperata” arata spectaculos, la 46 de ani.

Stie ca e frumoasa si ii place sa-si tachineze fanii in mediul online. Asta s-a intamplat si cu cele mai recente fotografii sexy ale divei. Aflata in vacanta in Mexic, in Cabo San Lucas, cu fiul sau, Santiago Enrique Baston, in varsta de doi ani, superba bruneta a optat pentru un costum de baie din doua piese, alb cu detalii albastre, care ii pune in evidenta trupul tonifiat.

Ce afaceri are Dorian Popa. Artistul refuza sa-si tina banii la banca

Pe Instagram, Eva a postat o imagine incendiara, pe care o descrie ca pe o carte postala: ”Cu dragoste, din Mexic.” Actrita se odihneste intr-un leagan, dupa ce s-a jucat in nisip cu Santiago Enrique Baston, singurul sau copil, un micut adorabil.

Texana este o impatimita a sportului, de aceea pe corpul sau grasimea si celulita nu exista.

Nici urma de Jose Baston, sotul vedetei cu care este casatorita de cinci ani. El este director si producator TV. Inainte de acest mariaj, Longoria a fost casatorita cu Tony Parker, din 2007 pana in 2011, iar inaintea sa, cu  Tyler Christopher, primul sot, din 2002 pana in 2004.

Tatiana Maxian castiga mai multi bani decat sotul ei, Ilie? Femeia a imbracat, din nou, rochia de mireasa: „Noi niciodata nu am obosit unul de celalalt” - VIDEO

Dupa vacanta din Cabo, Eva Longoria si-a facut aparitia in Los Angeles, la un eveniment cultural, expozitie si lansare de carte Julianne Hough si Brian Bowen Smith.

Articole din aceeasi categorie