22.10.2021
Tatiana Maxian castiga mai multi bani decat sotul ei, Ilie? Femeia a imbracat, din nou, rochia de mireasa: „Noi niciodata nu am obosit unul de celalalt” - VIDEO

In cadrul editiei de ieri a emisiunii O Seara Perfecta, invitati au fost Tatiana si Ilie Maxian. Cei doi se pot lauda cu 15 ani de relatie, 11 ani de casnicie si 3 copii frumosi.

Ilie si Tatiana Maxian sunt cuplu al carei carte de vizita este imbracatul la fel. Artistii se potrivesc mereu in materie de vestimentatie si se imbraca identic atat ei cat si cei 3 copii.

La moment avem deja o croitoreasa, care se ocupa de vestimentatia si preferintele noastre” a spus Tatiana.

Cu toate acestea, in afara scenei, artistii se imbraca diferit: „Ne imbracam diferit, desigur. Ilie are serviciul sau si eu il am pe al meu” a mai adaugat Tatiana.

„Tatiana activeaza ca administrator a unui restaurant, iar la mine ocupatia de baza este muzica, care cumva ma face sa circul prin toata Moldova”, a adaugat Ilie.

„Cand pisica nu-i acasa, joaca soarecii pe masa!” Reporterul PRO TV, Iulia Deliu, surprinsa in patul lui Emilian Cretu - VIDEO

Desi in trecut sfioasa, acum Tatiana se poate bucura de un numar mare de 142.000 de urmaritori, fiind un influencer de succes. „Eu sunt foarte rusinoasa, dar odata cu inceputul pandemiei Ilie imi tot zicea hai vorbeste, hai vorbeste si asa am inceput sa apar pe story. Desi mai apareau unele mesaje de hate, atunci cand vezi ca esti apreciata si mai ai si un venit din asta, prinzi aripi sa continui.” a spus Tatiana Maxian.

Datorita instagramului am devenit mai increzuta in sine si sunt extrem de multumita si recunoscatoare pentru asta”. Tatiana a mai spus ca poate sa castige uneori chiar mai mult si ca Ilie, insa acesta este mandru de succesul ei. 

8 seri perfecte cu 8 prezentatori perfecti! Cum s-au descurcat vedetele de la noi la O Seara Perfecta, atata timp cat Anisoara Loghin a lipsit: „Nu pot sa nu recunosc ca fiecare prezentator „interimar” s-a descurcat laudabil” - VIDEO

Tinerii au implinit de curand 11 ani de casnicie. Acestia au ales sa sarbatoreasca evenimentul intr-o sedinta foto in rochie de mireasa si costum de mire. „Noi niciodata nu am obosit unul de celalalt, secretul e dragostea si rabdarea. ”

Adrian Ursu nu si-a recunoscut sotia! Ce schimbare a facut Irina Negara - FOTO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie