06.08.2022
Nina Cretu, infectata cu Covid-19! Afla cum se simte aceasta si cu ce se ocupa fiind izolata: „Primele simptome le-am avut exact cu o saptamana in urma” - FOTO

Recent, pe pagina sa de Instagram, sora lui Emilian Cretu a anuntat ca are Covid-19.

Tanara a explicat ca primele simptome le-a simtit acum o saptamana. De asemenea aceasta a povestit despre faptul ca acum se simte deja mai bine. „Da, da. Acum foarte mare parte din oameni: „Ti-am zis eu”. Testul l-am facut la o „adica” miercuri seara, stiind ca luni PCR-ul a aratat negativ. Iata asa situatie la mine, sta baba Nina izolata de omenire. Primele simptome le-am avut exact cu o saptamana in urma. Doar primele 3 zile virusul s-a vrut simtit in tot corpul, acum insa, ma simt tare bine.”

Totodata, Nina a adaugat: „Sorry daca am interactionat cu cineva inainte de a vedea aceste doua liniute. Cum n-ati stiut voi, la fel nu am stiut nici eu! Sanatate tuturor. Un sfat: Nu dati test abia dupa primele 2-3 zile de simptome, 90% o sa iasa negativ. Abia dupa 5 zile la mine a aratat pozitiv.”

Cum arata Loredana Groza la primele ore ale diminetii. Artista le-a arata fanilor o imagine direct din dormitorul ei - FOTO

La scurt dupa mesajul publicat in mediul online, modelul a postat o imagine in care se poate observa cum tine in maini o carte pe care promite sa o finalizeze de citit in scurt timp.

Nina Cretu are 22 de ani si e un model din Republica Moldova. Ea este sora actorului Emilian Cretu.

Imagini inedite cu Printul William si Kate Middleton, surprinse inainte de casatoria celor doi - VIDEO

Articole din aceeasi categorie