05.08.2022
Cum arata Loredana Groza la primele ore ale diminetii. Artista le-a arata fanilor o imagine direct din dormitorul ei - FOTO

Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicala romaneasca, fiind urmarita de sute de mii de fani. Cantareata in varsta de 52 de ani reuseste sa se mentina intr-o forma fizica de invidiat si, cu toate ca deseori a fost acuzata ca a apelat la ajutorul medicilor esteticieni si la filtrele de pe retelele de socializare, aceasta continua sa le arate fanilor cele mai impresionante fotografii. 

Recent, intr-o postare pe contul sau de Instagram, Loredana Groza s-a afisat la primele ore ale diminetii direct din patul sau matrimonial. Artista si-a acoperit corpul cu o lenjerie de pat de un alb imaculat si a lasa loc interpretarilor in timp ce le ura urmaritorilor ei un „Buna dimineata”. Lori si-a prins parul blond intr-un coc lejer la spate si a purtat un machiaj care i-a accentuat trasaturile. 

Doja Cat a dezvaluit motivul pentru care si-a ras tot parul de pe cap - FOTO

Postarea artistei nu a trecut neobservata, iar fanii au luat cu asalt sectiunea de comentarii: „Zeita frumusetii”/ „Esti superba”/„Cu asa un buna dimineata nu poti avea decat o zi super faina”/ „Ce frumoasa esti”/ „Fermecatoare”/ „Mereu superba”/ „Tinerete fara batranete”.

Loredana Groza a spus adevarul despre operatiile estetice

Dupa ani de zile in care s-a tot vorbit despre faptul ca Loredana Groza ar fi apelat la ajutorul medicilor esteticieni, artista a rupt tacerea si a declarat ca nu trebuie sa se justifice in fata nimanui. Mai mult de atat, ea a sustinut ca nu mai are de gand sa se lase afectata de comentariile celor rautaciosi.

„Nu mai vreau sa intru in aceasta polemica. E o prostie. In primul rand nimeni nu trebuie sa se justifice pentru nimic. Nu dau socoteala nimanui, decat in fata lui Dumnezeu, in fata fanilor mei. Si ei stiu cine e Lori, stiu ca eu am avut un piept generos intotdeauna, de la inceputul carierei mele, mai ales din filmul «Din a doua cadere a Constantinopolului». Nu existau silicoane pe atunci. Am avut buze mari, de asta m-au interzis cei de la televiziune si comunistii pe atunci pentru ca eram prea sexy. Aveam buzele prea voluminoase, parul prea lung, sanii prea mari. Si pe atunci chiar nici nu se auzise de asa interventii… oamenii care sunt limitati si influentabili sau pur si simplu rautaciosi, oamenii aceia comenteaza. Pentru ca cine ma cunoaste stie ca sunt si intotdeauna am fost originala suta la suta. Nu ca as avea ceva de comentat cu persoanele care vor sa arate mai bine, sa isi imbunatateasca imaginea, ii apreciez ca investesc in asta”, a declarat Loredana Groza pentru Fanatik.

Irina Rimes, marturisiri despre sacrificiile pe care le-a facut pentru cariera: „Am renuntat la...”

Articole din aceeasi categorie