05.08.2022
Imagini inedite cu Printul William si Kate Middleton, surprinse inainte de casatoria celor doi - VIDEO

Imaginile cu Printul William si Kate Middleton au devenit virale pe TikTok, strangand peste 4 milioane de vizualizari.

Chiar daca acum Printul William si Kate Middleton sunt extrem de rezervati si de precauti cand vine vorba de aparitiile lor in public, lucrurile nu au stat intotdeauna asa. Intr-un clip video ce a ajuns viral pe TikTok, ii putem vedea pe Ducii de Cambridge petrecand si distrandu-se de minune alaturi de prietenii lor. Imaginile, care au strans peste 4 milioane de vizualizari, au fost surprinse inainte ca cei doi sa se casatoreasca si sa devina parinti.

Kate Middleton si Printul William s-au cunoscut in timpul facultatii, inca din 2001, ca studenti ai Universitatii St. Andrews din Scotia. „Cu siguranta aveau o chimie”, a declarat recent Laura Warshauer, studenta si ea la aceeasi universitate si colega de apartament cu cei doi.

Horoscop 6 august 2022. Probleme cu banii si schimbari de ultim moment pentru cea mai ghinionista zodie a horoscopului

„De fiecare data cand Kate era in camera, Will era atent la ea, evident”, continua Warshauer. „Cand stateam la pranz in sala de mese si ei doi vorbeau, era minunat sa vezi cat de natural venea totul, cum aveau atat de multe sa isi spuna. Acum ca imi amintesc, erau toate momentele astea marunte – chiar anumite momente in care imi spuneam: ‘Uau, asta chiar ar putea fi ceva.'”

Si chiar asa a fost – din al doilea an de facultate, cei doi s-au mutat impreuna cu alti doi prieteni, intr-un apartament cu 4 camere, si erau adeseori vazuti venind la cursuri impreuna.

Nina Cretu, infectata cu Covid-19! Afla cum se simte aceasta si cu ce se ocupa fiind izolata: „Primele simptome le-am avut exact cu o saptamana in urma” - FOTO

Kate Middleton si Printul William au vorbit de asemenea despre primele momente ale relatiei lor.

„Cred ca m-am inrosit toata cand te-am intalnit prima data, eram foarte timida si emotionata ca urmeaza sa te cunosc”, a recunoscut Kate Middleton, spre sotul ei. „Ne-a luat ceva timp sa ajungem sa ne cunoastem, dar am devenit totusi prieteni apropiati, chiar destul de devreme.”

„Ne-am mutat impreuna ca prieteni. Locuiam si cu alti colegi, de asemenea, si cumva de acolo a inflorit totul”, a adaugat si Printul William. „Pur si simplu ne vedeam mai mult si stateam mai mult unul cu celalalt.”

Articole din aceeasi categorie