31.08.2022
Cat de frumos! Dupa 3 luni de la nastere, sotia lui Guf a dezvaluit care este prenumele fiicei sale: „Imi place foarte mult acest nume, este si rusesc, si european”

In luna aprilie a acestui an Iulia Koroleva a mentionat in mediul online ca este insarcinata, iar o luna mai tarziu modelul a devenit mama pentru prima data.

Pe 26 mai, rapperul Guf si sotia lui Iulia au anuntat despre nasterea fiicei lor. Cuplul a dezvaluit aproape imediat sexul copilului.

Diana Stoica - nunta ca in povesti! Vezi locatia de vis unde a avut loc marele eveniment, dar si ce vedete au fost prezente - VIDEO

Recent, cei doi au spus si care este prenumele bebelusului.

„Numele fiicei mele este Tina. Ca Tina Kandelaki! Imi place foarte mult acest nume, este si rusesc si european. Ea este o mare fericire si un dar al sortii. Amandoi ne-am dorit un copil si l-am planificat. La inceput, nimic nu a functionat, iar cand deja am renuntat la idee, s-a intamplat de la sine.”, a spus Iulia.

Guf are deja un fiu pe nume Sami, in varsta de 12 ani, din prima casatorie. Muzicianul a fost casatorit cu prezentatoarea TV Aiza, cu care a locuit impreuna cinci ani.

Are o iubita? Ionel Istrati a publicat pe retelele sociale imagini video cu o tanara misterioasa - VIDEO

Dar in 2013, fostii soti au anuntat ca divorteaza. In iarna anului 2019 s-a aflat despre relatia Iuliei cu Guf. In luna decembrie a anului trecut, cei doi s-au casatorit.

Articole din aceeasi categorie