31.08.2022
Jennifer Aniston este indragostita de un actor celebru. Afla cine este acesta - FOTO

Jennifer Aniston este indragostita! Potrivit unor surse apropiate vedetei de la Hollywood, aceasta este innebunita dupa actorul american Jon Hamm, cel mai cunoscut pentru rolul sau din serialul „Mad Men”.

Vedetele au facut cunostinta cu multi ani in urma. Se zvoneste ca Jennifer si-a dat deja atunci seama ca este atrasa de John. Cu toate acestea, nu au reusit sa construiasca o relatie din cauza programelor lor incarcate.

In presa internationala se spune ca actrita, care este producator executiv al serialului „The Morning Show”, a insistat ca John sa fie ales in al treilea sezon al proiectului.

Sharon Stone, parasita de iubitul tinerel pentru un motiv bizar

Leonardo DiCaprio si Camila Morrone s-au despartit. Motivul pentru care nu mai sunt impreuna

„Jen a vorbit foarte mult cu privire la alaturarea lui John la serial, deoarece este un actor grozav si va putea crea o atmosfera placuta pe platou.”, a spus un insider.

De asemenea sursa a adaugat: „Jen spera sa se imprieteneasca cu John si apoi sa astepte si sa vada cum se dezvolta totul intre ei.”

Jennifer Aniston este o actrita, regizoare, producatoare de film si femeie de afaceri americana. Ea a cucerit faima internationala pentru rolul lui Rachel Green in sitcom-ul Friends, rol pentru care ea a castigat un premiu Emmy, un Glob de Aur si un premiu Screen Actors Guild Award. 

Sarbatoare in familia bloggeritei Ana Irina! Vezi ce petrecere de neuitat a avut fata acesteia, Crina - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie