31.08.2022
S-a scufundat in amintiri! Mihaela Tabura a publicat o serie de imagini de arhiva pe retelele sociale. Vezi cum arata interpreta in copilarie - FOTO

Interpreta de muzica populara, Mihaela Tabura, a publicat recent pe pagina sa de Instagram mai multe imagini de arhiva. 

Mihaela Tabura a decis sa isi aminteasca de copilarie si a rasfoit prin fotografiile sale vechi. Artista a decis sa se impartase cu aceste fotografii si cu fanii sai, asa ca a publicat in InstaStories trei imagini, in care o vedem cu totul mica.

In prima fotografie, o vedem pe artista intr-un costum azuriu, stand pe o canapea alaturi este o doamna necunoscuta. „Cand eram mai mititica”, a mentionat interpreta. 

Sarbatoare in familia bloggeritei Ana Irina! Vezi ce petrecere de neuitat a avut fata acesteia, Crina - FOTO/VIDEO

Se pare ca Mihaela, inca din copilarie stia ce vrea sa devina, caci in a doua imagine, o vedem tot cantand. Fotografia a fost facuta in 1998, pe cand interpreta era deja eleva. „La o cantare”, a scris Mihaela si a adaugat: „Un mic program, ca nu stiam multe cantece”. 

In a treia imagine o vedem pe Mihaela deja mai mare, calarind un cal impreuna cu verisorul sau, Mihai. In imagine ea este imbracata intr-o rochita in carouri, are parul blond deschis si zambeste foarte dragut. „Aici ne duceam la bazar. „Dusmanul meu” nr.1 din copilarie, verisorul Mihai”, a afirmat cantareata. 

Cum arata Marisha Ignat acum 10 ani: Bloggerita a publicat o imagine de arhiva pe pagina sa de Instagram: „Gasiti 10 diferente...” - FOTO

Mihaela Tabura este una dintre cele mai indragite artiste de muzica populara din Republica Moldova. Tanara asteapta impreuna cu Dumitru Birsanu primul lor copil, iar fericirea lor este nemarginita. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie